Blogzine

Jövő hétfőig jelentkezhetnek a cégek a Deloitte Technology Fast 50 versenyére

Az eddigi években számos magyar cég került a leggyorsabban fejlődő közép-európai cég közé, reméljük a trend folytatódik!

A Deloitte már csak néhány napig, július 15-ig fogadja a jelentkezéseket az idei Technology Fast 50 versenyre, amely ebben az évben is a közép-európai régió leggyorsabban növekvő technológiai vállalatait rangsorolja. A megmérettetést a Deloitte 14 éve megszakítás nélkül minden évben meghirdeti.

Verbó Zoltán, a Deloitte Technology Fast 50 programjának vezetője elmondta: A Közép-európai Technology Fast 50 lista a leggyorsabban növekvő technológiai cégeket a megelőző ötéves időszak során elért árbevétel-növekedésük alapján rangsorolja. A 2013-as rangsor összeállítása során a 2008 és 2012 közötti árbevétel-adatokat veszik majd figyelembe. A cégek idén is a Fast 50, a Rising Stars és a BIG 5 kategóriákban versenyezhetnek.

Tavaly a lista leggyorsabban növekedő 10 vállalata közé egyetlen magyar vállalkozás, a szoftverfejlesztéssel foglalkozó Capture Informatikai és Tanácsadó Zrt. tudott bekerülni, de az ötvenes listán Magyarországot képviselte az iData Műszaki Informatikai Mérnöki Iroda Kft., a Kilgray Fordítástechnológiai Kft., a Kishonti Kft., az E-bola Média Kft., a Factory Creative Studio Kft., a Dolphio Consulting Kft. és a BalaBit IT Biztonságtechnikai Kft. is.

Az indulás feltételeiről bővebb információ a www.deloitte.hu oldalon található.

Bemutatkoznak a Deloitte szakértői:

 Verbó Zoltán, menedzser

 A Deloitte Technology Fast 50 programjának vezetője

Verbó Zoltán 2005-ben csatlakozott a Deloitte-hoz, jelenleg menedzserként segíti a Pénzügyi Tanácsadás üzletág munkáját. Számos vállalatértékelési, vállalati pénzügyi és tranzakciókat támogató tanácsadási projektben vett részt, megbízástól függően az eladói, illetve a vásárlói oldalt segítve. Széleskörű tapasztalattal rendelkezik számos iparágban, kiemelt szakterületét jelentik a pénzügyi szolgáltató szektor, illetve a telekommunikáció, média és technológia iparág vállalatai számára nyújtott pénzügyi tanácsadási szolgáltatások.

Megosztás