Blogzine

Ki 2013 leginnovatívabb start-up-ja?

Jövő szerda (febr. 5.) délig pályázhatnak azok, akik szeretnének 2013. leginnovatívabb vállalkozása lenni. A díjat immár hagyományosan a Magyar Innovációs Szövetség adja ki és idén lesz először start-up díj is! Az eddigi nyertesek között olyan nagy nevek vannak, mint például az NNG, vagy a Balabit, az EGIS és a Metapay. Érdemes tehát nevezni!

A Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot a 2013-ban legjelentősebb innovációit végrehajtó vállalkozások kaphatják. A legjobb vállalkozást elismerő Innovációs Nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs teljesítményeket további, összesen hat kategóriában is dijazzák: Ipari-, Agrár-, Környezetvédelmi-, valamint a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Innovációs Díjai.

misz

Idén először lesz külön start-up díj is, hiszen a legeredményesebb, 2011. január 1. után alapított(startup) vállalkozás a Magyar Innovációs Szövetség Innovációs Start-up Innovációs Díját nyeri el. A díjak ünnepélyes átadására 2014. március végén kerül sor az Országházban.

images

A pályázaton részt vehetnek azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások, amelyek a 2013. évben kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítménnyel (új termékek, új eljárások, új szolgáltatások értékesítése) jelentős üzleti hasznot értek el. Az innováció kiindulási alapja kutatás-fejlesztési eredmény, szabadalom, know-how alkalmazása, technológia-transzfer stb. lehet.

A részletes kiírás itt olvasható és a jelentkezéseket is ITT várják!

Megosztás