Blogzine

Centrál főnökök like-olják a magyar sálat!

Nagyon megfekszi az önérzetemet, amikor a Face-en (ami ugye az EGO-ról szól… izé..) azt kapom néha vissza, hogy az Insider „nagyon bulvár”… Jaj! – mondom ilyenkor! Neeee! Aki ilyet ír, az nem olvasott még igazi bulvárt! Mert ez most ezerrel az! Idézek a ker-tévé híradóból: „találmánynak számító sál hódít az Andrássy úton” (hol máshol?! tényleg!) És megnézem, hogy kik is nyomják? Nem hiszitek el!!

Mert az nagy ego-oldalon láttam, ahogy egy nem is kis alap vezetője (sőt mostanában a legerősebbek!!) megosztotta a legfrissebb magyar sikersztorit, amit a „bulvár” (és nem Insider!) sajtó felkapott. Íme! Csak azoknak, akik a sorok között tudnak olvasni:

Képernyőfotó 2014-09-21 - 19.55.26

 

 

 

 

 

 

 

yz

 

 

 

 

 

 

 

Talán itt fontos megjegyezni, hogy nagyon ritka, hogy Varga Zoltán, a Central Fund vezetője bármit is LIKE-olna vagy ajánlana az interneten! Nem, ilyen alig van! De most nézzétek!

il-bacio(1) (1) bodies00

Itt elmondom, hogy Zoltán azon erősen prudens és profi befektetőnek ismertem meg, aki hisz a start-up piacban, tiszteli az ősöket, megbecsüli a mentorokat, támogatja a saját csapatát és akinek komoly Elvei vannak. (Ezt nagyon komolyan írom!)  Szóval olyan személyiség, aki csendben a háttérben szeret építkezni, és aki a kollégáit mindig az előtérbe nyomja. És akinek nem kell kétszer mondani, ha valaki tehetséges. Anno Zoltán állt be elsőként a Colabs mögé és tett hitet a start-up világ támogatása mellett. Ő csábította el Gerő Viktrot, aki akkor a piacon a legjobb start-up és business angel szakember volt! Ő támogatta a Singularity University világmegváltó céljaititthon! Mindezt úgy tette, mintha egy amerikai befektető lett volna!!

bodies-bodies01

Szóval számomra Varga Zoltán és az általa korábban kifejtett szellemiség meghatározó! Irányt mutató! És, amit ő mond az valamiféle ikon – nekem! És ha ő egyszer csak LIKE-ol valamit, arra érdemes felfigyelni!

bodies_7

 

236094_galeria_mik_8567x

 

Nos merüljünk csak bele ebbe az új magyar sálba:


És akkor nézzük már meg, hogy az Il Bacio (azaz Gattyán György) privát biznisze is mögötte van….

Mi készül itt? Itt valami magyar oldalról push-olt mega sztori készül?? Mi mögött a Docler féle Il Baco, vagy az egyik legerősebb Jeremie-s tőkealap is beállt! Mega sztori??

És aki azt mondja, hogy mindez bulvár, azt …..

Csak nem ez lesz a Central hiper új (nagy) befektetése???

 

Megosztás