Blogzine

A Cellum együttműködésre lép a Credoraxszal

Új kártyaelfogadóval bővül a Cellum mobilapplikációba építhető fizetési megoldása.

Európa vezető mobiltárca-szolgáltatója és a nemzetközi kártyaelfogadó Credorax megállapodásának köszönhetően a Plug and Pay nemcsak több országban lesz elérhető, hanem az elfogadott valuták köre is bővül majd.

A Cellum Plug and Pay kulcsrakész megoldást kínál külső partnerek számára, amellyel bármilyen, akár már meglévő mobilalkalmazás mindössze pár nap alatt biztonságos nemzetközi kártyaelfogadási funkcióval bővíthető. A mobilfejlesztői csomagon keresztül elérhető a Cellum fizetési motorja, amely világszerte számos pénzügyi és távközlési szolgáltató mobilfizetési megoldását hajtja.

„A Cellummal közösen olyan egyszerűen használható, többféle valutával is működő mobilfizetési megoldást kínálunk a kereskedők számára, amellyel új, eddig kihasználatlan piacokra törhetnek be” – mondta Sveta Bulshtein, a Credorax szenior értékesítési menedzsere.

„A Credoraxszal való együttműködésnek köszönhetően a korábbinál még több piacot érünk el úgy, hogy közben nem kell helyi kártyaelfogadói partnerségekre támaszkodnunk” – mondta Jeff McAllister, a Cellum észak-amerikai és egyesült királyságbeli tevékenységéért felelős elnöke.

A Cellum Plug and Pay várhatóan az év végén lesz nyilvánosan elérhető. Részletes információ a http://plugandpay.cellum.com oldalon olvasható, ahol előregisztrációra is van lehetőség.

 

Megosztás