Blogzine

Magyar startupok a világ legrangosabb technológiai kiállításán

A Lisszabonban megrendezésre kerülő Web Summit Európa legdinamikusabban növekvő technológiai konferenciasorozata, illetve kiállítása, mely a magyar startup cégek számára is bemutatkozási lehetőséget jelent. Az idei, 2019-es expón többek között a Rollet, a Fitpuli és a Teqball vesz részt.

A Rollet egyedülálló automatizált fizetési megoldása attól különleges, hogy a rendszám és bankkártya adatok egyszeri regisztrálása után a gépkocsi válik automatikusan a fizetőeszközzé, legyen szó parkolásról, tankolásról, vagy bármilyen olyan helyzetről, amikor autózás közben kell fizetni.

A Rollet nemrég Bécsben, a közép-európai régió legrangosabb ingatlanpiaci konferenciáján nyerte el a közönségdíjat, így nem csoda, hogy a Web Summit szervezői is felfigyeltek rá és meghívták a világ leginnovatívabb vállalkozásai közé.

„Ez a lisszaboni kiállítás rendkívül fontos ebben a szférában, ugyanis a legtöbb itt talál nemzetközi befektetőkre és üzleti partnerekre. A rendezvényen lehetőségünk nyílik befektetési alapkezelőkkel, önkormányzati vezetőkkel is tárgyalni a világ minden tájáról” – nyilatkozta Andy Zhang, a társaság alapító vezérigazgatója.

A Web Summiton három nap alatt több, mint 70 ezer ember vesz részt, nemzetközi befektető, illetve a világ leginnovatívabb vállalkozásai.

Megosztás