Blogzine

Menő céged van? Itt egy pazar cégközpont a Rómain!

Eladósorba került egy közel kétmilliárdos luxusvilla a Római parton, saját vízparttal, hihetetlen panorámával és miliővel.

Óbudán, a Római parton egy saját vízparttal bíró, akár követségnek, vagy egy multi cégközpontjának is beillő rezidencia került eladósorba 1,95 milliárd forintért. Az óriási, 1200 négyzetméteres, hat szobás, három szintes vízparti luxuspalotának nem csak saját kikötője, borozója, medencéje és 167 négyzetméternyi nappalija van (csodás átriummal), de teniszpálya is kiépíthető és saját vízpart és hajókikötő, valamint a házon belüli csónakház is az ajánlat része…

A luxust, eredeti jelentésében, olyan tárgyakra használjuk, amelyből igen kevés érhető el a földi halandóknak: Ingatlanok esetén pedig könnyen lehet, hogy hasonló adottságú nincs is a piacon. Mi nem is tudunk ilyenekről. Sehol a budai vagy a pesti oldalon – a városon belül – ilyen, közvetlen vízparti lakóépület nincsen – legalábbis tudomásunk szerint.

A helyszín, a miliő, a közvetlen partszakasz, a saját csónak kikötő, és az épületbe álmodott csónakház önmagában utánozhatatlanná varázsolja teszi ezt a nem mindennapi villát. Majdnem minden helyiségből direktben a „lábaink előtt” folyó Dunára látunk – értelemszerűen elvehetetlen panorámával.
Különlegessé teszi az is az épületet, hogy a megvalósítás nem csak modern, de egyszerre klasszikusan elegáns, és ízléses is, azaz nem hideg és rideg, mint a legtöbb mai minimalista szürke-fehér, valljuk meg sok esetben lélektelen és szívtelen luxusotthon. De a képek is magukért beszélnek.

Amennyiben a felső tízezer azon szerencsés tagjai közé tartozunk, akiknek van a széfben, vagy likvid eszközben mozgósítható kétmilliárd forintja; és történetesen éppenséggel Duna-parti álomházat, cégközpontot, rendelőt, magánklinikát, vagy hasonlót, esetleg csak egy értékálló befektetést keres, akkor ne habozzon, nézze meg.

És akkor pár szóban az ingatlan részletei: a saját parttal bíró 2000 négyzetméteres, teniszpálya kialakítására is alkalmassá tett telken felépült 1200 nm-es örök panorámás villa három szinten hat szobát kínál. Ennek a top-top kategóriában sem mindennapi, hogy a nappali+étkező+konyha együttes 167 négyzetmétert foglaljon el. Mi több: átriumos, óriási belmagassággal és full vízre panorámával, valamint a nappali előtt 34 négyzetméternyi terasszal. Ezen felül természetesen a fürdőszobák (három van) és a két mosdó is luxus anyaghasználattal készült, van fitnesz terem is, amely szintén a vízre néz; miközben a garázsban 3 autó is helyet kaphat.

Kellően hatalmas méretű és minőségű, természetesen szintén a Dunára full panorámás, házon belüli, tehát akár mínusz 20 fokban is élvezhető úszómedence. Van itt még borozó, hajótároló és privát hajókikötő, és persze kiszolgáló helyiségek. Továbbá a szobák egy-egy kisebb lakás méretének megfelelőek, és még a hálószobából is szinte csak a folyót látni.

A villa kialakítása során a fő szempont: a minőség volt. A ház helyiségeiben egyedi tervezésű, formatervezett minőségi bútorok vannak, három rétegben üvegezett panoráma toló-nyílászárók kerültek beépítésre. Az épület biztonságát pedig külső kamera- és távfelügyeletre bekötött egyedi riasztórendszer felügyeli.

Aki ismeri a fővárost, annak a Római-partot sem nagyon kell bemutatni. Évek óta kedvelt célpont nem csak a környék és a távolabbi részek kirándulói, kocogói, bringásai, vagy pihenni, ebédelni-vacsorázni vágyói körében, de az ingatlanpiac legmagasabb szegmensében keresgélők között is. A háztól a Duna-parti sétány mindössze pár lépés, az mégis elkerüli a villát. A környéken éttermek, cukrászdák, élelmiszerbolt, hangulatos termelői piac is található, amelyek akár könnyű sétával elérhetők.

default

 

Fotó credit:
Rostás János László

 

Megosztás