Ételrendelő lap.

A Foodmania.hu weboldalán könnyedén tudsz a házhozszállító éttermek étvágygerjesztő ételei közül online ételt rendelni, egyszerűen a címed megadásával.
Keress éttermet a közelben
Az egyszerű étteremkereső rendszerünkkel meg tudod nézni milyen éttermek vannak a megadott cím közelében, és rögtön foglalhatsz is egy asztalt akár a romantikus vacsorádhoz.
Heti menü rendelése a munkahelyedre
Rendeld meg heti ebédedet akár több héttel előre a Foodmania.hu weboldalán, és élvezd a finomabbnál finomabb ételeket a munkahelyeden is.
Élelmiszer rendelés
Vásárolj be online nálunk, intézd el a Foodmanián a heti bevásárlásodat, rendelj szendvicset az ünnepi-, céges bulikra és hűtsd le magad nyáron a jégkocka szállítók segítségével.
Játékosan, avagy miért is mi!
A Foodmania.hu weboldalán az étel-, ital-, cukrászsütemény-, heti menü rendelés mellé beépítettünk egy egyszerű, ám annál nagyszerűbb játékrendszert, amivel minden rendeléseddel – rendelés értékének függvényében – értékes pontokat gyűjtesz. A pontokkal automatikusan szinten lépsz és minél magasabb szinten vagy, annál nagyobb, és tovább tartó kedvezményre vagy jogosult a rendelésedkor.

Csak sima jelvények. Dehogy!
Nem mondanánk, hogy ezek csak sima jelvények. A jelvények nagy részéhez értékes ajándékok sorsolását társítottuk. Minden jelvény ajándék sorsolásáról a Facebook és Google+ oldalainkon kaphatsz naprakész információt, így érdemes ott is követni minket.
Nyereményjátékok
A jelvényekhez társított ajándékok mellé a weboldalon folyamatosan újabb és újabb nyereményjátékokat találunk ki neked. Regisztrálj és megnyerheted a havonta sorsolásra kerülő egy hétig, naponta 4000Ft ételrendelési kuponunkat.