Startupok » Mobil · Web

3G Multimedia (3gm)

A 3G Multimédia Kft. Magyarország egyik innovációs inkubátorának, a Mobilitás és Multimédia Klaszternek köszönheti létrejöttét. A cég innovációjának eredményeként elkészült MG3 család új korszakot nyit a digitális zenehallgatás területén. A szinte bármilyen környezetben működő, teljes körű, korlátok nélküli felhasználói élményt nyújtó megoldás vezető szolgáltatók, készülékgyártók és más piaci szereplők vásárlóinak igényeit is maximálisan kielégítheti.

A 3G Multimédia Kft. alig egy éves működése során máris elismerések sorát gyűjtötte be, így többek között megnyerte a 4. Star Tech Innovációs Prototípus versenyt, valamint második helyezést ért el az Elevator Pitch Competition rendezvénysorozaton.

Innovációnk, az MG3 segítségével a telefónia, a készülékgyártók, a reklámpiac vagy akár más szektorok szereplői is a korlátok nélküli zenehallgatás élményének egészen új dimenzióját nyújthatják ügyfeleiknek. Segítségünkkel a felhasználók számára új értelmet nyer a rádiózás fogalma, amelyben immár nem csak passzív hallgatóként vesznek, vehetnek részt, hiszen személyes beállításaiktól, zenei preferenciáiktól, ízlésüktől, földrajzi, fizikai hollétüktől függően az MG3 számukra személyre szabottan módosít a műsorfolyamon, sőt akár ők maguk is aktívan szerkeszthetik a műsorelemeket. Az MG3 segítségével ezentúl kényelemesen és teljesen szabadon elégíthetjük ki a zenék iránti vágyunkat, korlátok nélkül meghallgathatjuk őket és élményeinket meg is oszthatjuk másokkal, bárhol és bármikor.

Mindez készülékek egész során megtehető, ezáltal nyitva új korszakot a digitális zenefogyasztásban és a rádiózásban egyaránt. Élvezze bár az MG3-on alapuló szolgáltatásokat a mobiltelefonján, a személyi számítógépén vagy más erre alkalmas szórakoztatóelektronikai készüléken, a felhasználó számára azonnali hozzáférést biztosíthatunk akár több millió zeneszámhoz bármikor, bárhol. Ezen túlmenően az MG3 a felhasználói élmény növelése érdekében minden beállítást automatikusan és könnyedén szinkronizál készülékek és platformok között, vezetékes összeköttetés vagy emberi beavatkozás nélkül.

A 3G Multimédia MG3 innovációja által lehetőség nyílik rá, hogy a zenehallgatás ezen merőben új módszerét bárhol, rendkívül rövid idő alatt piacra lehessen vezetni, ami által a felhasználó legális és egyben egyszerű módon ismerhet meg új zenéket, azokat ajánlhatja ismerőseinek. Teheti mindezt a múltban indított digitális szolgáltatások nehézkessége és árnyoldalai nélkül, ezáltal az MG3 utat nyithat a tömegek előtt a digitális zenehallgatásra való átálláshoz.