BlogzinePiaci fülesStartupok

Bővül a LogMeIn fejlesztőközpont

A CBRE Global Investors EMEA Magyarország bejelentette, hogy megállapodott a LogMeIn társasággal további 1.000 négyzetméternyi A kategóriájú irodaterület bérletéről a cég központjának otthont adó Andrássy Palotában.

Az innovative szoftvermegoldásokat kínáló LogMeIn megalapítása, azaz 2003 óta működik az Andrássy Palotában. Az új bérleti szerződés eredményeként a LogMeIn 3.200 négyzetméternyi irodaterületre tesz szert az épületben, míg jövőbeni bővülési terveik megvalósításához további 600 négyzetméternyi opcionális terület áll rendelkezésre.

Trendi irodáról van ám szó! (A képért köszönet az Officespotting Blognak)

Az ügylet hírét Magyar Balázs, a CBRE Global Investors Hungary befektetési üzletágának vezetője az alábbiakban méltatta:

„A LogMeIn nemzetközi sikertörténete előrevetítette a társaság további irodaterület igényét. Szorosan együttműködtünk annak érdekében, hogy a kialakítandó új iroda megfeleljen megnövekedett helyigényüknek és bővülési terveiknek, egyszersmind minőségi munkakörnyezetet biztosítson dolgozóinak. Ehhez az ergonomikus munkaállomásokon túlmenően szükség volt magas minőségű pihenő és rekreációs terek létrehozására is; örömmel tölt el, hogy sikerrel feleltünk meg a LogMeIn által támasztott követelményeknek, és hogy a nemzetközi informatikai piac egyik legsikeresebb magyar cége továbbra is az Andrássy Palotából irányítja tevékenységét.”

Megosztás