Szervezetek » Informatika · Rendszerfejlesztés · Szoftver · Tanácsadás · Vállalati

Oriana – üzleti alkalmazások fejlesztési platformja

Az Oriana száz százalékban magyar tulajdonú vállalat.

 

Az Oriana találmánya egy úttörő üzleti és technológiai metódus, amely a ma létező az egyik leghatékonyabb üzleti alkalmazásfejlesztési módszertan.

Erről további részleteket tudhat meg az alábbi bemutatkozó videóból!

.

 

.

Az Oriana bemutatkozó videója ide kattintva is megtekinthető!

.

A vállalat alapítói a piacon egyedülálló szakértelemmel bírnak az üzleti informatika – ERP, CRM, MIS, BPN – területén. Az átláthatóbb, hatékonyabb üzleti folyamatok érdekében kerestek megoldást a legkülönbözőbb üzleti problémákra és igényekre.

Az Oriana megoldása a dobozos szoftvereknél rugalmasabb, az egyedi fejlesztéseknél pedig sokkal gyorsabb, így minden eddiginél alacsonyabb áron és rövidebb idő alatt és rugalmasabban készíthetők üzleti alkalmazások, bármilyen ötlet és elképzelés alapján.

Az Oriana saját fejlesztésű platformja az Effector®, melyben a teljes mértékben személyre szabható üzleti alkalmazások fejlesztése és futtatása történik.

 

Az alkalmazásfejlesztés mellett az Oriana hisz a tudásmegosztás és a közösség erejében, ezért megalkotta az Oriana ökoszisztémát.

Az Oriana ökoszisztéma lényege, hogy a know-how és üzleti intelligencia folyamatosan áramlik a vállalat, az ügyfelek, a partnerek és a fejlesztők között az Oriana Flow-n keresztül. Az Oriana ökoszisztéma egyedisége abban rejlik, hogy teret ad a közösségi tudás és fejlesztések kibontakozásához, és mindehhez az Oriana egy könnyen és gyorsan alkalmazható platform-technológiáját biztosít.

Az ökoszisztémának köszönhetően hihetetlenül gyorsan növekszik a legkülönbözőbb, személyre szabható üzleti alkalmazásminták száma, a közösségi tudás, és fejlődik a jövőbe mutató technológia.