Az IVM Zrt. egy innovatív, dinamikus vállalkozás, mely informatikai és szolgáltató cégként tevékenykedik. Elsősorban a logisztikai ágazatot érintő üzleti megoldások fejlesztésével, értékesítésével és tanácsadással foglalkozik.

2010 novemberében, Székesfehérváron jött létre kizárólagos magyar magántulajdonosi háttérrel. Az IVM Zrt. pénzügyi hátterét kockázati tőke alapozza meg, melyet az Európai Uniós Jeremie program keretében a Primus Capital Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. biztosít.

Fő termékük a SAVEPRO, amely “egy raktáros, aki sosem alszik, és nem felejt!” Hadat üzenünk ezzel a pazarlásnak a termelő szektor közepes és nagyvállalatainál. Ez egy logisztikai elosztó rendszer, mellyel akár 55%-os költségmegtakarítás is elérhető a rezsianyag fogyásában, miközben az eszközök nyilvántartása, pótlása is automatikussá válik. Ezeket a külsőleg egy egyszerű csoki-automatára emlékeztető berendezéseket, a nagyvállalatok termelési gócpontjain helyezik el, így éjjel-nappal kiszolgálják a vállalat dolgozóit. Az automata lelke egy hazai fejlesztésű professzionális szoftver, mely a teljes kontrollt biztosítja.

Befektető: Primus Capital