Site icon Insiderblog.hu

A Brickflow újabb befektetést kapott

Egy héten belül két nemzetközi befektetéshez jutott a magyar startup.

Alig egy hetes hír, hogy a Brickflow nevű magyar startup bejutott a 40.000 USD befektetéssel járó Start-up Chile inkubátor programban. Most Észtországból újabb ajánlatot kapott: 15.000 EUR befektetés mellett vehetnek részt a Startup Wise Guys három hónapos intenzív mentor programján. Alig egy héttel az után, hogy hírül adták részvételüket a 40.000 Dollár befektetéssel járó Startup Chile Programban.

Ez a két program mind szakmai, mind pénzügyi szempontból megteremti a
vállalkozás nemzetközi fejlődésének lehetőségét. Az észtországi Startup Wise Guys az észak-európai térség egyik legjelentősebb startupfejlesztő (accelerator) programja. Alapítója a londoni Springboardot is vezető Jon Bradford, a mentorok között pedig olyan neves cégek vezetői szerepelnek, mint a PayPal, a SoundCloud, vagy a Flattr, valamint a Stanford University és az Accel Partner szakemberei. A programot követően a csapatok Tallinnban és Londonban is bemutatkozhatnak a befektetőknek, valamint a két legerősebb vállalkozás két hetet tölthet a Szilícium Völgyben.

A Brickflow multimédia web-alkalmazás alapítói, Kökény Tamás, Langmár Péter és Borbély Mihály Tallinnban kezdi tehát a jövő évet, ahonnan a londoni bemutatkozást követően Santiagoba utaznak, hogy a Startup Chile program keretében folytassák a munkát. A Brickflow egyfajta Google Docs multimédia tartalmakhoz, melynek segítségével  olyan egyszerűen rakhatunk össze saját történeteket, mintha Legóval játszanánk. Egy virtuális táblán dolgozhatunk, ahol bármilyen videó, fotó, zene, vagy szöveg kezelhető.

Megosztás
Exit mobile version