Site icon Insiderblog.hu

New York Téged is hív!

Bemutatkozási lehetőség a New York-i Google központban!

Bemutatkozási lehetőség a New York-i Google központban 2014 szeptember 24-én megrendezésre kerülő „Közép-európai digitális gazdasági fórumon”. Az esemény egyszeri lehetőség, melyet a Google és a Visegrádi Négyek együtt rendeznek meg a térség innovációs potenciáljának az amerikai piacon történő népszerűsítése érdekében.

A Fórum fő eleme a Google egyik kiemelt jelentőségű üzletág-vezetőjének, valamint a V4 országok magas rangú vezetőinek (elnök, miniszter) innovációs témájú előadása és beszélgetése, melyet innovatív, nagy növekedési potenciálú, már a nemzetközi piacokon megjelent, magyar vállalkozások támasztanak alá saját innovációjuk és üzleti sikereik bemutatásával.

Magyarországnak a Fórumon való részvétele növeli az ország, mint befektetési célország ismertségét és lehetőséget teremet a hazai tudásbázison létrejött kutatás-fejlesztési eredmények amerikai piacon történő hasznosulásához.

A Fórumon két formában lehet részt venni. Lehetőség van 3 magyar cég számára stand felállítására, és ezen felül legfeljebb 10 cég számára a közönség soraiban való részvételre.

A bemutatkozó három innovatív vállalkozást a Nemzeti Innovációs Hivatal és a Magyar Innovációs Szövetség közösen választja ki a piacon elért eredményeik alapján.

A Fórumhoz kapcsolódóan a New York-i Főkonzulátus – érdeklődés esetén – a részvevő összes cég számára szeptember 24-25 között B2B találkozót szervez, így lehetőség lesz a piaci és technológiai trendek kapcsán az amerikai szakértőkkel és piaci szereplőkkel való eszmecserére, partnerkeresésre, kapcsolatépítésre.

A Fórum helyszíne: Google New York-i központja, időpont: 2014 szeptember 24. 14:30-16:30.
A B2B találkozó helyszíne: New York-i Főkonzulátus, időpontja későbbiekben kerül rögzítésre.

Jelentkezés:

Feltétel: Amerikai piacon való jelenlét, vagy amerikai piaci jelenlét hiányában legalább 2 külföldi piacon való aktivitás (működő iroda, és/vagy fizető ügyfél).

A bemutatkozó 3 innovatív vállalkozást a Nemzeti Innovációs Hivatal választja ki, a piacon elért eredményeik alapján. Jelentkezni a következő online jelentkezési lapkitöltésével lehet.

Jelentkezési határidő: 2014. szeptember 12. 14:00

Támogatás mértéke és formája: A részvételre és bemutatkozásra kiválasztott cégek (3+10) díjmentesen léphetnek be az eseményre. A bemutatkozó stand felállítására kiválasztott 3 cég, számára, cégenként 1-1 fő részére repülőjegy, és 3 napi szállás (szeptember 23-25) költségét biztosítja a NIH, összesen maximum 1 650 USD értékig. Anyagi támogatást nem igénylő jelentkezők egyenlő kvalitások esetén az elbírálásnál előnyben részesülnek.

További információ: Takács Gábor – tudományos és technológiai attasé, Magyarország New York-i Főkonzulátusa; Email: gabor.takacs@mfa.gov.hu; Mobil: +1-646-359-0946

Megosztás
Exit mobile version