Site icon Insiderblog.hu

Találkozz 400 befektetővel Párizsban! (frissítve)

Frissítve a zsűri névsorával! Internet alapú startupod van? Digitális innovációval foglalkozol? Jelentkezz a Loffice startup versenyére, mérettesd meg az ötleted a szakmai zsűri által és utazz Párizsba, ahol 400 nemzetközi befektető, a Google és számos internet-alapú nagyvállalat vár a startupodra, a LeWeben – áll a Loffice felhívásában. (x)

Az online trendeket bemutató szakmai konferencia és startup esemény december 9-11 között zajlik. Ha készen állsz a befektetésre és tudni akarod azt is, hogy mi az internet-alapú üzlet jövője, jelentkezz a versenyre! A nyeremény 3 db standhely, ingyenes utazás és szállás a párizsi eseményre.

FONTOS: a versenyre csak magyarországi és határon túli magyar startupok jelentkezését várják!

 

A zsűri:

Előválogatás:

Dobos Attila, az IVSZ korábbi főtitkára, a BME-Infokom inkubációs igazgatója / Gregory Pesce, a LeWeb startup felelőse / Korányi László, a Nemzeti Innovációs Hivatal alelnöke

Pitch zsűri:

Fehér Gyula, a Ustream társalapítója / Gerő Viktor, a Vatera korábbi ügyvezetője, a Conor Seed Capital Fund partnere / Oliver Holle, befektető, az osztrák Speedinvest társalapítója / Oszkó Péter, az Oxo Labs partnere / Somlai-Fischer Ádám, a Prezi társalapítója / Szőke Márton, Angel befektető

MI A HATÁRIDŐ ÉS HOGYAN VEHETEK RÉSZT?

Két lépésben mutasd be a startupodat, és ha a befektetői zsűri úgy dönt, indulj Párizsba, hogy elfoglald a standhelyed. A többi rajtad múlik!

1. lépés, PÁLYÁZZ: 2014. NOVEMBER 30. VASÁRNAP ÉJFÉLIG töltsd fel a kért adatokat ANGOLUL az alább megadott online felületen!

Zsűrizés: A következő három napban a szakmai zsűri kiválasztja a pitchre érdemes 10 legígéretesebb startupot, amelynek eredményéről értesítést kapnak a döntőbe jutottak december 3-án este.

2. lépés, PITCH: December 5-én, pénteken este a 1061 Budapest, Paulay Ede utca 55. számban, a LOFFICE-ban versenyzik a 10 döntős, 3 perces pitchben, a 3 db LeWeb standhelyért.

Utazz: December 8-án indul a járatod Párizsba, ahol 9-én reggeltől 11-e estig tiéd a terep!

 

PÁLYÁZZ, HA:

digitális innovációval foglalkozol, és a startupod működési területe az internet-alapú, online business kategóriába tartozik!

van egy jó ötleted és már dolgozol rajta!

kellően utána jártál az ötletnek és biztos vagy benne, hogy újdonságot találtál ki!

szeretnéd magad nemzetközi szinten megmérettetni!

hiszel benne, hogy a 400 nemzetközi befektetők csak rád vár!

első kézből szeretnéd hallani a vállalatvezetőktől, hogy mi a digitális innováció és az online üzletágak jövője.

RÉSZLETEK

1 standhelyhez 1 belépőt kap minden kiválasztott startup, amely a szakmai esemény három napjára érvényes, december 9, 10, 11-re. Összesen 3 startup standhely osztható ki a verseny során. 1 startup a fesztivál 1 napján állít ki, a másik két napon nézőként van jelen, amely szintén lehetőséget ad a kapcsolatteremtésre és befektetői tárgyalásokra, hiszen az esemény célja, hogy az addig egymás számára ismeretlen befektetők, szakemberek és a startupok egymásra találjanak. Annak kiválasztása, hogy melyik startup melyik napon szerepel kiállítóként, a verseny lebonyolítójának döntése. A pályázatot csak egy nyelven, angolul add le!

Mivel a leadott adatok későbbi módosítására nincs lehetőség, gondold át és nyelvhelyesség szempontjából ellenőrizd a tartalmat, mielőtt továbbítod jelentkezésed! Ebben az alábbi lista segít téged.

Startupod bemutatását a következő szempontok szerint tedd meg, angol nyelven (a feltöltéshez a linket alább találod):

startup és termék/szolgáltatás neve (ha különböznek, mindkettőt említsd meg)

ötlet ismertetése röviden (maximum 300 karakter szóközökkel együtt)

ötlet ismertetése és újdonságértéke bővebben (maximum 1500 karakter szóközökkel együtt)

versenytársak és a termékeiktől, szolgáltatásaiktól való eltérés bemutatása (maximum 1000 karakter szóközökkel együtt)

termék, szolgáltatás bevezetésekor megbecsülhető és 3 éves távon elérendő piac mérete, nemzeti és nemzetközi szinten (maximum 600 karakter szóközökkel együtt)

a startup csapattagjainak rövid bemutatása, szakmai múltjuk említésével, pl. IT, kommunikáció, marketing stb. (maximum 1000 karakter szóközökkel együtt)

üzleti terv összegzése röviden (maximum 1000 karakter szóközökkel együtt)

marketing terv összegzése röviden (maximum 1000 karakter szóközökkel együtt)

tulajdoni hányadok összegzése és befektetési állapot (maximum 1000 karakter szóközökkel együtt)

startup vagy alapító által elnyert díjak

ötletet, startupot bemutató videó (opcionális)

weboldal címe

e-mail cím

telefonszám

Megosztás
Exit mobile version