Site icon Insiderblog.hu

Székesfehérváron nyitja első vidéki üzletét a Bubbles

Az elmúlt több mint egy évben 17 önkiszolgáló non-stop mosodát indított el a Bubbles Budapesten és Pest megyében, s most először, vidéken nyit boltot, ezzel 18-ra bővítve üzleteinek számát. Ehhez a kockázati tőke is jól jött, a beszállásról mi is beszámoltunk.

Nagy nap ez a mai, a székesfehérvári üzlet megnyitása fontos mérföldkő a vállalkozásunk életében. Budapesten sok a visszatérő vendégünk, s abban bízunk, hogy az új mosoda fontos szerepet fog betölteni a székesfehérvári lakosok életében is, sikerül megszerettetni az helyiekkel. A Bubbles-ben a mosás nem házimunka, hanem kikapcsolódás, élmény, az üzleteink közösségi térként szolgálnak. Itt az emberek barátaikkal, gyerekeikkel közösen tölthetik a szabadidőt, vagy akár dolgozhatnak az ingyenes wifi segítségével. Nem titok, hogy jelenleg is 4-5 új üzlet megnyitásán dolgozunk, célunk, hogy ez év végére az üzleteink száma 20-nál is többre növekedjen. – mondta el Megyeri Gábor, a Bubbles ötletgazdája és vezérigazgatója.

A 18. non-stop önkiszolgáló mosoda Székesfehérváron a József Attila utca 2/E szám alatt nyílt meg. A Bubbles országszerte további terjeszkedést tervez, franchise partnerek együttműködésével.

A megnyitó ünnepség sztárvendégei Vincze Péter és Pillók Martin, a Fehérvár AV19 csapat székesfehérvári jégkorong játékosai voltak.

– Rengeteg mosatlan ruha gyűlik össze, az edzéshez használt ruhákat, a mezeket folyamatosan tisztán kell tartani. Anyukám sokat segít, de magam is megoldom, ha muszáj. Az a klassz a Bubbles-ben, hogy környezetbarát, és illatosak lesznek a ruhák. – mondta el Pillók Martin támadójátékos, miközben maga is kipróbálta az üzlet nyújtotta szolgáltatást.

Az esemény zárásaként a két sportoló Megyeri Gábor – a Bubbles megálmodója – segítségével indított el egy mosást.– Martinhoz hasonlóan nekem is édesanyám segít a legtöbbet, neki is több szabadideje maradhat ezek után a Bubbles-nek köszönhetően. Ezzel a szolgáltatással bárki időt spórolhat, és többet lehet a családjával, szeretteivel. Itt mosni gyors és kényelmes! – fűzte hozzá Vincze Péter.

Van új a nap alatt: közösségi mosás!

A Bubbles International Zrt. 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás. Néhány éve a koncepció megálmodójában, Megyeri Gáborban– ír származású felesége hatására – merült fel a Bubbles koncepciója, miszerint egy olyan mosodát szeretett volna nyitni, ahová az emberek szívesen, örömmel járnak, emellett pedig professzionális szolgáltatást kapnak. Ezért döntött úgy, hogy elindítja igényre szabott saját vállalkozását.

Megosztás
Exit mobile version