Site icon Insiderblog.hu

200 milla interaktív kommunikációra

Kétszázmillió forintos befektetést kapott az élményalapú interaktív kommunikációs megoldásokat nyújtó Duelbox Kft. a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőtől, amelyet elsősorban külpiaci terjeszkedésre, illetve termékfejlesztésre fordít majd.

A 2015-ben alapított magyar startup interaktív megoldásai a rendezvénypiacon váltak ismertté, tavaly pedig a rendezvények mellett már a marketing és a HR területén, illetve a tévés piacon is bizonyítottak. Az első Duelbox alapú marketingkampány – a Goodwill Communications ügynökséggel a Discovery Channel és a Telekom számára közösen készített Aranyláz Játék kampány – a Kreatív DMBP versenyén integrált kampányok kategóriában egyből bronz díjat nyert.

Kétszázmillió forintos növekedési befektetést kapott a Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelőtől az élményalapú digitális kommunikációs megoldásokat fejlesztő Duelbox Kft.. A befektetést elsősorban külpiaci terjeszkedésre, illetve termékfejlesztésre fordítja majd a 2015-ben alapított innovatív magyar cég. „A Duelbox egy profi és elhivatott csapat innovatív fejlesztése. Ezt mi sem bizonyítja jobban, minthogy már a tőkebevonást megelőzően is sikerült önerőből kiaknázniuk interaktív megoldásukban rejlő üzleti potenciált. A Hiventures növekedési befektetési programja arra ad lehetőséget számukra, hogy szolgáltatásuk az európai piacon – elsősorban Németországban – minél előbb jelentős terjeszkedést és piaci részesedést érjen el, ezen kívül hozzájáruljon egy nemzetközi szinten is erős márkajelenlét felépítéséhez”- mondta Kisgergely Kornél, az MFB csoporthoz tartozó Hiventures Kockázati Tőkealap-kezelő vezérigazgatója.

„Több mint kétévnyi sikeres hazai építkezés után idén a fő célunk a külföldi piacokon való sikeres megjelenés. Ezt úgy valósítjuk meg, hogy a Duelbox rendszert webes-előfizetéses konstrukcióban tesszük elérhetővé. Emellett természetesen növelni szeretnénk a részesedésünket mind a magyar rendezvények, mind az interaktív marketingkampányok terén is” – mondja Sárosi Róbert, a Duelbox Kft. alapító-ügyvezető igazgatója. „A rendezvények mellett az employer branding, a marketing és a televíziós piac kiemelten fontos területté vált számunkra. Ezeken a területeken különösen igaz, hogy élményeken keresztül a kommunikációs sokkal hatékonyabb” – tette hozzá Sárosi Róbert.

A 2015-ben alapított magyar startup által kifejlesztett innovatív platform egy interaktív, testre szabható rendezvényeszközként indult, amely lehetővé tette a nézőközönség aktív bevonását a konferenciákon és előadásokon egy egyszerűen és könnyedén kezelhető webes felületen.

A tavalyi év különösen sikeres volt a Duelbox történetében.

Miért? Olvass tovább itt:

Megosztás
Exit mobile version