Site icon Insiderblog.hu

Öt szórakoztató online elfoglaltság, amivel pénzt kereshetsz

Manapság már egyre többen végeznek különféle számítógépes munkákat. Viszont hatékony munkavégzésre csak akkor számíthatunk, ha munkaidő alatt is beiktatunk rövidebb pihenőket. Erre a legjobb megoldás, ha olyan kikapcsolódás keresünk, ami viszonylag rövid időt vesz igénybe, tehát nem tereli el a figyelmünket, mégis pihentet. Ilyen kikapcsolódás lehet például átböngészni az aktuális híreket, vagy megnézni egy rövid videót. Viszont választhatunk olyan pihenést is, amivel akár pénzt kereshetünk. Nézzük meg tehát, mi tartozik ebbe a kategóriába!
Online kérdőívek
Sok oldal kínál olyan pénzkereseti lehetőséget, ahol különféle kérdőíveket kell kitöltenünk. Ez teljesen ingyenes és attól függően fizet, hogy mennyit tudunk teljesíteni. Egyes esetekben utalványokat kapunk, de sokszor a pár száz forintos összegektől a több ezer forintos kifizetésekig jutalmaz minket a rendszer. Aki tud angolul, azoknak ajánlott külföldi oldalakon is nézelődni ilyen téren. Egészen szórakoztató jövedelemkiegészítés lehet, ha szeretünk kérdőíveket kitölteni. Sőt, nemzetközi vizeken többféle könnyen elvégezhető projektet is megtalálhatunk.

Tesztelések
Hazánkban is működik olyan oldal, ahol különféle weblap- és applikációteszteléseket végezhetünk. Ezekről véleményt kell írnunk, és a teszt elvégzése után megkapjuk érte az ígért összeget. Az ilyen tesztelések leginkább arról szólnak, hogy a megrendelők a felhasználó szemével lássák weboldaluk vagy szolgáltatásuk használhatóságát. A hibákat jeleznünk kell, továbbá sok esetben javaslatokat tenni a javításokat illetőleg.

Sportfogadások
Online sportfogadás esetében már kell némi befektetés és tapasztalat. Viszont akár egészen kis összegekkel is próbára tehetjük a szerencsénket. A legtöbb fogadást élőben közvetítik, ezért rendkívül izgalmas lehet nyomon követni két munka között, hogy áll éppen a csapatunk. Ha elég jók vagyunk benne, akkor jóval többet kereshetünk vele, mint a többi felsorolt lehetőséggel. Érdemes viszont kiemelni, hogy ez csak akkor lehet gyümölcsöző, ha előtte alaposan utánanézünk a játék menetének és a versenyzőknek is egyaránt.

Kézzel írt szövegek átírása
Külföldi és magyar oldalakon egyaránt kínálnak olyan lehetőségeket, ahol kézírásokat kell legépelnünk. Ehhez jó, ha jártasak vagyunk a bonyolultabb kéziratok olvasásában is, továbbá gyorsan gépelünk. Akiben mozog némi grafománia, az kifejezetten élvezni fogja ezeket a feladatokat. Az összeget általában karakterszámban fizetik ki, vagyis a leütések számától függ a fizetségünk.

Mikro projektek
Sok oldal kínál olyan mikro munkákat, amelyekhez semmiféle engedély vagy végzettség nem szükséges. Általában olyan magánszemélyek vagy cégek kínálják ezeket a munkákat, akiknek alkalmi segítségre van szükségük. Az ilyen projektek lehetnek többek között különféle adatrögzítéssel járó feladatok, kisebb szövegírások sablon alapján, valamint egyszerűbb képszerkesztések vagy hangfelvételek utáni gépelési munkák. Néhány oldalon akár különféle e-mailek elküldése is szerepelhet a feladatlistán – így nagyszerűen beleférhet egy-egy mikro munka a tízperces szünetünkbe.

Megosztás
Exit mobile version