BlogzineKiemelt

Napelem támogatás – milyen lehetőségeink vannak magánszemélyként?

A napelem támogatás több formában is elérhető a magyar nagyközönségnek. A tapasztalat viszont azt mutatja, laikus személyként sajnos nem egyszerű eligazodni a pályázati kiírások világában – szükségünk van hát egy minden szempontból megbízható forrásra, ahonnan begyűjthetjük a fontos információkat. Egy profi kivitelezőre, aki nemcsak a tenderek szövevényes útvesztőjében mutatja az utat, de segít elintézni a szükséges dokumentációt, sőt, a napelemes rendszerek telepítését is magára vállalja. Tökéletes példa erre a Manitu Solar Kivitelező.

A jövő már a küszöbön toporog
Nem titok senki előtt, miszerint az energiaárak folyamatosan emelkednek. Sajnos erre a fokozatosan növekvő tendenciára a jövőben is számíthatunk. A komfortos mindennapok és az élhető jövő jegyében a napelemes rendszerek segítségével megoldhatjuk ezt az igencsak terhes problémát, ráadásul a környezetünknek, a bolygónknak is jót teszünk ezáltal.

A széleskörű elterjedésük nem a véletlen műve
Kereskedelmi egységeken, céges objektumokon, gyárakon és magánszemélyek otthonain is sorra tűnnek fel a napelemes panelek. A zöld jövő zászlóshajóiként ezek a nagyszerű berendezések a Nap végtelen energiáját alakítják át árammá, amelyet aztán az igényeink függvényében, többek között felhasználhatunk világításra, fűtésre, öntözésre is.

Napelem támogatás az Otthonfelújítási Program keretén belül
Legelőször 2021-ben került kiírásra az Otthonfelújítási Program keretén belül a napelemes rendszerek beszerzésére és telepítésére vonatkozó, 50%-ban megtéríthető támogatás, amely azóta is töretlen népszerűségnek örvend a polgárok körében. Ahhoz, hogy megtudhassuk a kiírás részleteit, keressük bizalommal a Manitu Solar Kivitelező sokéves szakmai múlttal és tapasztalattal rendelkező gárdáját – a szakemberek segítenek eligazodni a pályázatok labirintusában. A napelem támogatás akár 100%-os visszatéréssel is megpályázható, sőt, nemcsak magánszemélyek, de cégek is jelentkezhetnek a tendereken. Mivel a pályázati kiírások folyamatosan változnak, fontos, hogy legyen mellettünk egy minden tekintetben megbízható társ, aki segít a legoptimálisabb lehetőség megtalálásában.

Megosztás