Site icon Insiderblog.hu

WOW, rákattanva: Simó-Honti-Mányai team

Jó ilyet látni, amikor egykori multiarcok, befektetők átugranak a másik oldalra és rákattannak a saját  start-up-juk gründolására. Ez olyan, mint amikor a járványt gyógyító nem tudja, hogy áldozat vagy túlélő lesz?

 

És a start-up több mint járvány, inkább amolyan „csendes” és atraktív őrület, amely képes évtizedekre elvarázsolni. (UPDATE 09.04.)

Épp a napokban azon gondolkodtam, hogy magunkfajtákat mi motivál arra, hogy hosszú évekig, nap-mint-nap furcsa ötleteket valósítsunk meg? Bankár befektetőkkel izmozzunk? Mert a pénz biztosan nem… Mert pénzt csinálni / keresni tök egyszerű lenne egy jó uncsi ipari cégben, a multi közép szintjén gályázva, vagy beosztottként keseregve, hogy a főnökünk már megint milyen hülye.

Nem, ez biztosan nem a legegyszerűbb út! És erre hiper példa, ami Simó Gyurival, Mányai Rolanddal és Honti Palival történik egy 3D-s start-up-ban. Amit maguknak gründoltak, saját lóvéból és lelkesedésből. És ami biztosan hiper sikeres lesz.

 

Nézzétek csak meg ezt a friss fotót, és kövessétek le az arcok mit sugallnak (a fotók forrása Face):

UPDATE 09.04. A kép kapcsán pontosítást írt Simó Gyuri a Face-n, plusz a kommentbe is. Köszönjük, íme:

Hja a Buddha alatt könnyű: Simó és Mányai Londonban

Hát nekem ezt a”life circle” sztorit mutatják:

 

 

Amit tehát nem értettem bennük, azt a fenti fotók megmagyarázzák. És örülök, hogy ezt az örömöt és sikert látni az arcukon. Mert ez más életminőségre és igazi hivatásra, hajtásra, hitre utal. A befutottságra. És arra, hogy mindezt a saját ötletükből, saját cégünkben értéke el. És ez nagy szó!

Egy beszürkült multicéges „hustler”-ből, egy kockázott befektetési managerből így lett álmodozó start-up. És ez így nagy példa mindenkinek.

Ezután csak megbecsülni tudjuk a napi verejtéket, kűzdelmet, amit az érvényesítésért és sikerért folytatunk start-upperkémt. Jó látni ilyen hazai példaképeket!

Hja és várjuk a folytatást a fiúktól! (De nehogy visszamenjenek bármi multihoz!)

 

Megosztás
Exit mobile version