Site icon Insiderblog.hu

Jön a mobil Pesti Est

Megjelenik a Pesti Est mobilverziója, mobilEST néven, amelyben a teljes budapesti és országos programlista böngészhető és kereshető lesz.

Januárban megérkezik a felhasználók telefonjára az Est Lapok programkalauza, a mobilEST, amelyben a teljes budapesti és országos programlista böngészhető és kereshető lesz. Az alkalmazást az EST MEDIA és a Vodafone Magyarország közösen, hosszú távú stratégiai együttműködésben vezeti be a piacra.

A mobilEST mindenkinek ingyenes lesz, de a Vodafone-előfizetők többletszolgáltatásokat és exkluzív tartalmakat kapnak.

mobilEST néven okostelefonos programkalauzt indít 2012 januárjában a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett EST MEDIA Nyrt. (BÉT, ESTMEDIA) leányvállalata, a Pesti Est Kft. A fejlesztés a cég és a Vodafone Magyarország Zrt. közötti stratégiai együttműködés első lépése.

A felhasználók akár a teljes, országos Est programadatbázist is böngészhetik, vagy tetszés szerinti ajánlót állíthatnak össze az érdeklődési körüknek megfelelő programokból azokban a városokban, amelyekben élnek és megfordulnak. A mobilEST először androidos és iPhone-os verzióban jelenik meg, de hamarosan más operációs rendszereken és táblagépekhez igazított felülettel is elérhető lesz.

Az alkalmazás mindenki számára ingyenesen elérhető lesz, a Vodafone előfizetői ugyanakkor extra szolgáltatásokhoz és exkluzív tartalmakhoz is hozzáférhetnek.

A mobilEST jelzi az egyre bővülő Vodafone Keddel kedvezményesen elérhető rendezvényeket, üzleteket és helyszíneket, és szorosan integrálják az alkalmazásba a Vodafone több millió számot tartalmazó Zenetár szolgáltatását is.

„Ahhoz, hogy az okos készülékek valóban megváltoztathassák a hétköznapjainkat, a készülékeken kívül egy kellően erős hálózatra és professzionális magyar nyelvű mobilos tartalomra is szükség van. Az EST MEDIA-val kötött partnerséggel a Vodafone úttörő szerepet visz abban, hogy mindkettőt megadja ügyfeleinek” – értékelte Szabó Béla, a Vodafone Magyarország márkaigazgatója az együttműködés első lépését.

Az EST MEDIA a mobilEST-tel a nyomtatott programkalauzok és azok online változata mellett egy újabb, mindenkor „kéznél levő” csatornán juttathatja majd el a hasznos és releváns tartalmait a közönséghez, illetve újabb hatékony felületeket tud kínálni az aktív és az átlagosnál többet költő fogyasztókat megszólítani kívánó hirdetők számára.

„Bulgáriában, és Romániában már bevezettük a célcsoport meghatározó médiamárkáinak okostelefonos verzióit. Ezeket a tanulságokat is felhasználva indíthatjuk el ezt a nagyon fontos új terméket legfontosabb piacunkon, Magyarországon. A Vodafone Magyarország pedig meghatározó technológiai szereplőként abban segít, hogy hatékonyan és gyorsan minél nagyobb közönséghez juttassuk el ezt az innovatív megoldást. A régiós tapasztalatok és az előzetes szakmai vélemények alapján biztos vagyok benne, hogy a mobilEST itthon is elsöprő sikert arat” – mondta el Pankotai Csaba, az EST MEDIA Nyrt. vezérigazgatója.

Megosztás
Exit mobile version