Jön a mobil Pesti Est

Megjelenik a Pesti Est mobilverziója, mobilEST néven, amelyben a teljes budapesti és országos programlista böngészhető és kereshető lesz.

Januárban megérkezik a felhasználók telefonjára az Est Lapok programkalauza, a mobilEST, amelyben a teljes budapesti és országos programlista böngészhető és kereshető lesz. Az alkalmazást az EST MEDIA és a Vodafone Magyarország közösen, hosszú távú stratégiai együttműködésben vezeti be a piacra.

A mobilEST mindenkinek ingyenes lesz, de a Vodafone-előfizetők többletszolgáltatásokat és exkluzív tartalmakat kapnak.

mobilEST néven okostelefonos programkalauzt indít 2012 januárjában a Budapesti Értéktőzsdén jegyzett EST MEDIA Nyrt. (BÉT, ESTMEDIA) leányvállalata, a Pesti Est Kft. A fejlesztés a cég és a Vodafone Magyarország Zrt. közötti stratégiai együttműködés első lépése.

Mobil platformok

A felhasználók akár a teljes, országos Est programadatbázist is böngészhetik, vagy tetszés szerinti ajánlót állíthatnak össze az érdeklődési körüknek megfelelő programokból azokban a városokban, amelyekben élnek és megfordulnak. A mobilEST először androidos és iPhone-os verzióban jelenik meg, de hamarosan más operációs rendszereken és táblagépekhez igazított felülettel is elérhető lesz.

Az alkalmazás mindenki számára ingyenesen elérhető lesz, a Vodafone előfizetői ugyanakkor extra szolgáltatásokhoz és exkluzív tartalmakhoz is hozzáférhetnek.

A mobilEST jelzi az egyre bővülő Vodafone Keddel kedvezményesen elérhető rendezvényeket, üzleteket és helyszíneket, és szorosan integrálják az alkalmazásba a Vodafone több millió számot tartalmazó Zenetár szolgáltatását is.

„Ahhoz, hogy az okos készülékek valóban megváltoztathassák a hétköznapjainkat, a készülékeken kívül egy kellően erős hálózatra és professzionális magyar nyelvű mobilos tartalomra is szükség van. Az EST MEDIA-val kötött partnerséggel a Vodafone úttörő szerepet visz abban, hogy mindkettőt megadja ügyfeleinek” – értékelte Szabó Béla, a Vodafone Magyarország márkaigazgatója az együttműködés első lépését.

Az EST MEDIA a mobilEST-tel a nyomtatott programkalauzok és azok online változata mellett egy újabb, mindenkor „kéznél levő” csatornán juttathatja majd el a hasznos és releváns tartalmait a közönséghez, illetve újabb hatékony felületeket tud kínálni az aktív és az átlagosnál többet költő fogyasztókat megszólítani kívánó hirdetők számára.

„Bulgáriában, és Romániában már bevezettük a célcsoport meghatározó médiamárkáinak okostelefonos verzióit. Ezeket a tanulságokat is felhasználva indíthatjuk el ezt a nagyon fontos új terméket legfontosabb piacunkon, Magyarországon. A Vodafone Magyarország pedig meghatározó technológiai szereplőként abban segít, hogy hatékonyan és gyorsan minél nagyobb közönséghez juttassuk el ezt az innovatív megoldást. A régiós tapasztalatok és az előzetes szakmai vélemények alapján biztos vagyok benne, hogy a mobilEST itthon is elsöprő sikert arat” – mondta el Pankotai Csaba, az EST MEDIA Nyrt. vezérigazgatója.

One thought on “Jön a mobil Pesti Est

 • 2012. január 3. kedd at 17:45
  Permalink

  Inkább kellene egy jó m. weboldal, nem pedig külön alkalmazás…
  Az ajánló funkciókat login után így is meg lehetne oldani, az alap dolgokhoz meg tényleg csak teher egy külön app ami eleve online feed-et igényel.
  A frissítésekről nem is beszélve.

  Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .