Site icon Insiderblog.hu

Orosz céggel szövetkezett az NNG

Az iGO primo® fejlesztőjeként ismert NNG (korábban Nav N Go) Kft. és Oroszország vezető autóipari beszállítója, a STOPOL Csoport, bejelentették stratégiai együttműködésüket: közösen kínálnak élvonalbeli navigációs megoldásokat az orosz piacon.

Az NNG ennek nyomán jelentős növekedésre számít az országban a világszerte sikeres iGO Navigációs motor, valamint a Nokia Location & Commerce helyi térképeinek és adatbázisának felhasználásával.

 

A STOPOL több mint 10 éve vezeti Oroszországban az utólag beépíthető autóipari eszközök piacát, sőt az üzletági trendek meghatározójaként vált ismertté. Az NNG-vel kötött stratégiai megállapodása nagymértékben erősíti a budapesti székhelyű navigációs szoftverfejlesztő jelenlétét Oroszországban, amely előrejelzések szerint a következő meghatározó autóipari nagyhatalom lesz.

Az NNG díjnyertes iGO Navigációs motorjával 115 országban kínál testre szabott és megbízható navigációs megoldásokat partnerei számára.  Termékét kifejezetten az orosz autóipari infokommunikációs piac igényei szerint fejlesztette tovább, így a szoftver számos helyi specifikus navigációs funkcióval egészül ki.

Az orosz autóvezetők többek között a következők segítségével könnyíthetik utazásaikat: címek pontszerű rögzítése, tájékoztatás az aktuális útviszonyokról és a forgalmi helyzetről, útmutatás könnyen felismerhető referenciapontokon keresztül, és sebességmérő kamera.

A kiegészítő funkciók mellett az NNG online portálja, a Naviextras.com orosz nyelvű ügyfélszolgálatot, a ‘Legfrissebb térkép garancia’ funkció pedig könnyen elérhető és naprakész térképeket kínál a felhasználók számára.  A STOPOL és az NNG közös navigációs megoldása a Nokia Locations & Commerce professzionális térképeit és adatbázisát használja.

„Nagy várakozásokkal tekintünk a STOPOL-lal kötött partnerségünk elé, amely lehetőséget teremt számunkra arra, hogy innovatív, utólag beépíthető navigációs megoldásokat kínáljunk Oroszországban. Kiemelt figyelemet fordítunk itteni üzletfejlesztésünkre, és  bízunk benne, hogy az együttműködéssel nagymértékben növelhetjük részedesésünket az orosz piacon” – mondta Rimár Péter, az NNG regionális értékesítési menedzsere.

„Oroszország vezető autóipari szolgáltatójaként arra törekszünk, hogy a legjobb minőségű és leginnovatívabb szolgáltatásokat kínáljuk felhasználóinknak. Az NNG-vel való együttműködésünknek köszönhetően lehetőségünk nyílik olyan magas színvonalú navigációs szolgáltatást biztosítani az orosz piacon, melyek kiválóan integrálhatóak az ügyfeleink igényeire szabott multimédiás egységeinkbe” – mondta Stanislav Mikhaenkin, a STOPOL Csoport márkamenedzsere.

Ilyen volt az orosz cég standja az Interauto 2011 kiállításon.

„A Nokia Location & Commerce-nél tisztában vagyunk az orosz navigációs lehetőségek sokrétűségével. Termékeinkkel és szolgáltatásainkkal olyan megoldásokat kínálunk felhasználóinknak, amelyek segítségével zökkenőmentesen vezethetnek Oroszország útjain. Jelentős beruházásokat eszközöltünk annak érdekében, hogy prémium minőségű térképeket és lokális navigációs megoldáscsomagokat hozzunk létre Oroszország és a FÁK államai részére. Hosszú távú együttműködésünket az NNG-vel nagy örömmel fogadtuk ezen az izgalmas és rohamosan fejlődő piacon is” – tette hozzá Yiannis Moissidis, a Nokia Location & Commerce fejlődő EMEA országokért felelős alelnöke.

Mi az a STOPOL Csoport?

A STOPOL Csoport több mint húsz éves múltra tekint vissza a kelet-európai piacokon.  Oroszország vezető autóipari szolgáltatójának tartja magát, és elsősorban autós biztonsági rendszereket, multimédiás egységeket valamint kiegészítő eszközöket kínál ügyfelei számára.

A STOPOL Csoport szoros kapcsolatot tart fenn számos nagy beszállítóval a világ különböző pontjain, így Oroszországban, Svájcban, Németországban, Írországban, az Amerikai Egyesült Államokban, Lengyelországban, Tajvanon, Koreában és Japánban is. A vállalat több mint 40 képviselettel rendelkezik Oroszország legnagyobb városaiban. A STOPOL Csoport képviseletei megtalálhatóak  Oroszországban, Ukrajnában és az Európai Unióban is.

 

Megosztás
Exit mobile version