Site icon Insiderblog.hu

Felhívás feltörekvő formatervezők számára

Az IP Law blog a tavalyihoz hasonlóan idén is várja a fiatal formatervezők jelentkezését, a jelentkezés bárki számára nyitva áll, semmilyen végzettséghez nem kötött.

Jelentkezni az info@iplaw.hu email címre küldött maximum egy A/4 oldal (szokásos Times New Roman, 12-es betűméret, szimpla sorköz) terjedelmű bemutatkozással lehetséges, amely kitér többek között a jelentkező szakmai életútjára, megmutatni kívánt munkáira, illetve esetleges szakmai elismeréseire. A jelentkezéshez kérjük csatolni a jelentkező munkáiról készült fotókat, videókat (utóbbi esetben link is elegendő, ha interneten elérhetők a munkák). A jelentkezés benyújtását a bemutatkozó anyag nyilvánosságra hozatalához való hozzájárulásként tekintjük. A bemutatkozás tartalmát tekintve egyéb korlátot nem kívánunk állítani.

A jelentkezések benyújtásának határideje: 2013. július 10.

A jelentkezési határidő lejárta után a bemutatkozó anyagokat – a jelentkezők számától függően – a tervek szerint heti rendszerességgel fogják publikálni a blogon. A publikálás a jelentkezések leadásának sorrendjében történik.

További részletek: http://iplaw.hu/archives/3255

Megosztás
Exit mobile version