Site icon Insiderblog.hu

Leonar3Do ismét a CES-en

A Leopoly az első 3D online játszótér.A 3D-s tartalmak előállítása a mai napig nem könnyű feladat, a speciális programok ehhez nem elérhetőek a nagyközönség számára. Ezt próbálja a Magyar Leonar3Do most megoldani. A 3D tartalmak nem cask a tévéknek és moziknak lehet fontos, hanem például a 3D nyomtatókhoz is jól jön egy könnyen kezelhető rendszer. Emellett gyermeknek jó játék is, miközben fejleszti a készségeiket is. A Leonar3Do célja, hogy egy új ökosziosztémát hozzon létre a 3D-s tartalmaknak, ahol az okostelefon appokhoz hasonlóan lehet alkalmazásokat fejleszteni és letölteni.

A rendszerben nem csak szórakozásból lehet az online gyurmát gyúrni, hanem cégeknek is új üzleti lehetőséget rejt, például egyedivé lehet tenni saját tervezésű elemekkel termékeket. Bárki könnyen ki is nyomtathatja a térbeli virtuális tárgyakat, még ha nincs is otthon a spájzban 3D nyomtató, mivel együttműködést kötöttek a Sculpteo nevű céggel, amely elküldi postán a virtuális valóságban megalkotott tárgyakat.

A szolgáltatás freemium üzleti modell keretében érhető el, tehát az alapszolgáltatás mindenkinek ingyenes. Az importot és exportot lehetővé tevő premium szolgáltatás havi 9,99 dollár, vagy 74,99 dollár egy évre.

 

Megosztás
Exit mobile version