Site icon Insiderblog.hu

Kezdd startupod a Groupamával!

Startupban gondolkodsz, de innovatív ötleteidet szívesen érvényesítenéd egy olyan tőkeerős nagyvállalatnál, mint a Groupama Biztosító?

Akkor itt az idő, hogy jelentkezz a Groupama Startup Programra, ahol ötleteid szakmai támogatás mellett fejlődhetnek és épülhetnek be a nagyvállalat stratégiájába. A Quantum Space-vel együttműködésben a biztosító olyan startupokat, innovátorokat vár a programba, akik a képesek új keretben látni a biztosítások világát, és szeretnék ötleteiket szakmailag támogató környezetben megvalósítani.

A Quantum Leap inkubátor csapata 2017-ben indította útjának „Open Innovation” programját, melynek célja, hogy a nagyvállalatok a startupok módszereit implementálva kreatívabban és dinamikusabban tudjanak fejlődni.

Maga az Open Innovation egy olyan új típusú innovációs paradigma és módszertan, amellyel a nagyvállalatok képesek újragondolni és továbbfejleszteni innovációs folyamataikat. Ez a látásmód képes a kutatás-fejlesztési projektek hatékonyságát növelni például gyorsan skálázható fejlesztési csapatok inkubálása által. Mindez azért hatékony, mert míg egy nagyvállalat a belső fejlesztési folyamatait gyakran csak nehézkesen, vagy akár időigényesen és jelentős költséggel tudja lefolytatni, addig például egy startup sokkal rugalmasabban, gyorsabban és legfőképpen költséghatékonyabban képes ugyanezt a fejlesztési feladatot abszolválni.

A Groupama Biztosító és a Quantum Leap által életre hívott Groupama Startup Program célja éppen az, hogy a programba jelentkezett, majd kiválasztásra került ötletgazdákat, startupokat egy inkubációs folyamat során a piaci versenyképesség szintjére fejlessze.

A program során a kiválasztottakat olyan startup inkubációval, illetve nagyvállalati marketinggel foglalkozó szakemberek fogják segíteni. Ők nyújtanak majd támogatást a termékfejlesztés, az üzleti terv elkészítése, illetve a prototípus tesztelése során egyaránt.

Ha van tehát egy olyan ötleted, vagy akár már létező startupod, amit a Groupama Biztosító is tudna hasznosítani, akkor jelentkezz a Groupama Startup Programba, és mi segítünk, hogy innovációdat viszontlásd a magyar pénzügyi piacon.

Jelentkezési határidő: 2017. október 16., 23:59

 

Jelentkezem a programba

 

További részleteket a programról itt olvashatsz:
www.quantumspace.hu/groupama-startup-program

Ha pedig még így is maradnak benned kérdések, akkor azokat küldd el nekünk az info(kukac)quantumleap.hu email címre.

Megosztás
Exit mobile version