Site icon Insiderblog.hu

Lúzer voltam: lekéstem 2 Hackatont! Vazz!

Shy társszerzőnk fölöttébb szerény, ha magáról van szó (sic!) és elfelejtett (vagy nem akart??) minket meghívni a hétvégi eseményére. Arról, hogy mennyire killer volt a hétvégi Hackaton – igen a Facebook-ról értesültünk. Még jó, hogy van FB! Like és hajrá Shy!

Szóval a hétvégén vmi hiper nagy dolog történhetett, mert két Hackaton is volt egyszerre. És lekéstük — bár a királyi többes nem igaz! Mert inkább „én” késtem le és ezért full lúzer vagyok! Vazzz!

Az egyiket a hazai mobilvilág nagy üdvöskéje (egykori projektem, akiben lévő minimál opciómat sajna egy másikra anno becseréltem…) tartotta. Ő a legendás DISTINCTION – éljen!

Distinction Hackaton – ezt a képet tudtuk levadászni az FB-ről, király lehetett!!

A Distinctionos fiúkról annyit kell tudni, hogy egyik első start-up-om között volt (még a Valley Connect-es vintage időszakból – anno 2012), akik bizony péntekről szombatra utasítottak el egy 260 milliós term-sheet-et (valóban!). Pedig az azt adó Jeremie 1-es befektető nem a mostaniakból való volt és nagyon korrekt, felkészült, profi, és angol nyelven írt szerződést tett elénk. Aztán a DISTINCTION vezetője, Orosz Bálint fellépett a Nokia World-on mega-multik között, kicsiny start-up előadóként. Bálint az az ember, aki a jövőbeli „entrepreneur” igazi  megtestesítője. Ha megkéred, hogy beszéljen a cégéről, akkor egyből angolul levág egy vérprofi pitchet, úgy ahogy a Valley-ben sem látnád… Szóval Bálinték hívtak, csak a Mini Cabrio-om hétvégi hiánya miatt nem tudtam elmenni… Pedig klassz volt és celebek is voltak!

 

És a másik helyen, ahová viszont Shy nem hívott minket, ott volt a „krém”: megjelent nem öltönyben (!)….

Éppen érkezik a kormányzati celebritás, aki igazi sztár egy start-up eseményen!
Bacsa Laci, Demola főnök és házigazda  illően fogadja és kalauzolja a hiper-state-celeb-et! Welcome! Ki is ő??

Nos aki megérkezett a Hackaton-ra, az nem más, mint…. mint Cséfalvay Prof. Aki a kormányban egyre inkább a start-up-ok hivatalos embere és szerintem az „nagy megmentőnk ” lesz. Ott volt a zsűriben Szluha Dénes, akit régóta várunk, hogy valamit csináljon végre a Kairos új tőkealap egyik vezetőjeként (a szakma nagyon bírja Dénest, de lassan kezdünk csalódni benne, mert semmit nem csináltak eddig…) és ott voltak tucatnyian, akik versenyeztek. És ez nagyon szuper, szerintem fantasztikus lehetett az FB-képek alapján. Nézzétek:

És a fotók alapján Shy így megcsinálta az eddigi Hackaton sorozat csúcsát és ezért nagyon gratulálunk neki. Sokat hajtott és szenvedett, mert először senki nem akart mellé állni – de sikerült és egy igazán egy szuper sztár eseménnyé nőtte ki  magát a dolog!

Éééljen!!

Házigazda Demolának köszönjük a fotókat, amiket ITT tudtok tovább nézegetni. És Shy-tól kérjük, hogy ha megint ilyen szuper lesz az aktuál cucc, akkor a haverokat is hívd meg léci :-))

Éljen a sok Hackaton, csak így tovább Distinction és Shy!!!  

 

 

 

Megosztás
Exit mobile version