Hazai pálya

Buli és fesztiválszervező gép-titkárnő

Unod otthon a banánt? Nyár van és követni sem tudod hány fesztiválon kellene csápolnod az első sorban, vagy sört iszogatnod a haverokkal. Hosszas körtelefonok árán szervezed a találkozóidat? Vagy cool arc vagy, és te már a Facebook esemény áradatát próbálod követni? Ha nem sikerül, neked találták ki a Crowdspottr alkalmazást. Ez új magyar startup!

A Crowdspottr cucc a Facebookról és a FourSquare oldalról összelapátolja és naptárba rendezi neked, hogy milyen eseményekre kell pörögnöd a következő napokban. Vagy, hogy a haverok és csajok közül ki csekkelt be kedvenc fesztiválodra előzetesen, vagy épp az adott pillanatban.

Ez eddig egy reklám is lehetne, de nem az. Csak mi is fellelkesültünk, amikor ráakadtunk a vadonatúj, még be sem jelentett magyar fejlesztésű kis okosságra. Ilyenünk is van itt kis hazánkban, vagy legalább is alakul.

Az iPhone-ra és Androidra néhány héten belül natív appként érkező Crowdspottr startup már most rendelkezik egy mobilweben kipróbálható prototípussal. (A prototípus itt érhető el: ITT)

A nemzetközi piacot megcélzó alkalmazás fejlesztése fiatal külföldi „kreatív kódoló csókák” bevonásával zajlik a magyar tenger partján, Balatonakarattyán. A srácok a Carnation Group által összehozott 1.(értsd első) Pangalaktik App Campus keretében, igazi startup-hangulatban munkálkodnak és nemcsak az app fejlesztésére, de annak marketingjére is nagy figyelmet fordítanak. A Crowdspottr appra még visszatérünk itt az insiderblog.hu oldalon.

Addig is ízelítő videó az appról itt:

Megosztás