SZTA

Blogzine

465 millió az IPR-Insights-nak

A Kárpát-medencei Vállalkozásfejlesztési Kockázati Tőkealap 465 millió forint befektetéséről döntött a magyar tulajdonú IPR-Insights CEE Kft.-be. A speciális feltételek mellett

Read More
Blogzine

Repülőtéri tűzoltó képző központba fektet elsőként a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt. új alapja

Az Irinyi I. Kockázati Tőkealappal a konvergenciarégiókban működő iparvállalkozások fejlődéséhez nyújtanak finanszírozást. Elsőként a repülőtéri tűzoltóképzéssel foglalkozó DETKA Oktató Kft.-be

Read More
Blogzine

300 milliót kapott a Green Fox Academy

Mintegy 300 millió forint kockázati tőkét kapott a junior szoftverfejlesztőket képző Green Fox Academy. Az Irinyi II. Kockázati Tőkealapból és Balogh Péter Baconsult angyalbefektető csapatától. A forrást rövid távon az oktatási portfólió diverzifikálására fordítják.

Read More
Blogzine

Ilyen a jó angyal-befektető!

Az idei Startup Safary rendezvénysorozat több előadása is érintette a tőkebefektetés témakörét. A Bepillantás a befektető fejébe című programon Károlyi Antal, a HunBAN (Hungarian Business Angel Network) elnöke, valamint Horgos Lénárd, az Absolvo Consulting partnere mutatták be a (seed és kezdeti fázisú) befektetők elvárásait, gondolkodásmódját.

Read More
Blogzine

Egy friss mentorprogram, ezúttal a Széchenyi Tőkealappal

Új mentorprogram indul magyar startupoknak – itt az Alba Accelerator! A Közép-dunántúli Regionális Innovációs Ügynökség vezetésével elindult a Duna Régióra kiterjedő ACCELERATOR program hazai pilotprojektje. A program szakmai támogatója a Széchenyi Tőkealap-kezelő Zrt.

Read More