BlogzineHazai pályaPiaci füles

Magyar vezető a Kairos Society CEE élén

Hazánk ismét közelebb került ahhoz, hogy a CEE régió innovációs csomópontja lehessen. Szabó Balázs a Kairos Society Hungary elnöke immáron a szervezet regionális tevékenységéért felel.

A Kairos Society egy innovatív, vállalkozó szellemű fiatalokat tömörítő világszervezet, amely már több mint 800 tagot számlál szerte a világban. A szervezet alapítójának Ankur Jainnek az volt a víziója, hogy a globális problémák megoldásához egy határokon átívelő együttműködés szükséges, és az így elérhető szinergiák segítségével a közösséget alkotó fiatalok képesek lesznek olyan új megoldások, találmányok megalkotására, amelyek a globális kihívások (tiszta ivóvíz, fenntartható energiatermelés, élelmiszerellátás, egészségügy problémái) leküzdésében segítenek. A Kairos Society exkluzivitását és a hálózat erejét mutatja, hogy mentorhálózatának tagja Bill Clinton, valamint id. Bill Gates is. (Bill Clinton nyilatkozatát a Kairos Society-ről itt tekintheti meg)

Szabó Balázs, Kairos Society

„A Kairos Society elnökével, Alex Fiancé-val egyeztetve arra jutottunk, hogy a magyar sikersztorik (Lacerta, Leonar3do, Hand-in-Scan, ComPell) hatására erősítsük a regionális jelenlétet Közép Kelet Európa környező országaiban is. Az elkövetkező hónapokban a régió innovatív fiatal vállalkozóinak felkutatását és a közösségbe integrálását végezzük, valamint regionális szintű események előkészítésébe is kezdtünk. Emellett itthon is folyamatosan keressük a tehetséges fiatal innovátorokat, akik már az egyetemi évek alatt a vállalkozói életformát választották. A Kairos Society Hungary vállalkozói olyan innovatív nagy növekedési potenciállal rendelkező cégeket vezetnek, mint a  Just Brilliant Solutions vagy a Content 2 Connect 

***

Megosztás

One thought on “Magyar vezető a Kairos Society CEE élén

Comments are closed.