Blogzine

Beindultak a megrendelések Be-novative-nál

A 2012-ben szilícium-völgyi innovációs díjat nyert Be-novative elnyerte első nagyvállalati megbízását: a Telenor az innováció elkötelezettje

A Szilícium-völgy technológiai nagyágyúit felvonultató Singularity University tavalyi innovációs versenyének első számú befutójaként ismert magyar Be-novative nemrégiben írta alá első nagyvállalati megbízását a Telenor Magyarország Zrt.-vel. A mobiltársaság a vállalati innováció és szervezetépítés fontos támogató eszközének tartja a Be-novative online alkalmazást.

be-novative3A be-novative egy olyan brainstorming alkalmazás, amely a tömegekben rejlő kreativitás kiaknázását segíti elő online. Az alkalmazás segítségével egy adott cég munkavállalói – akár több ezer fős lazább közösségek is – egyszerűen motiválhatóak, hogy ötleteiket közös gondolkodás során megfogalmazzák, közösen online kiértékeljék és együtt továbbfejlesszék azokat. A be-novative szoftver lehetőséget ad továbbá, hogy a megvalósításra érett újítások kivitelezésére is jelentkezzenek a résztvevők.

„A Be-novative célja, hogy azokból a közösségben rejlő fejlesztési ötletekből, amelyek a cég növekedését segíthetik, új termék- vagy szervezet-fejlesztési projektek alakulhassanak ki. Abban támogatjuk az egyéneket – és rajtuk keresztül a vállalatokat –, hogy éljenek kreativitásukkal és újdonságokkal álljanak elő a vállalati célokat alulról támogatva, hatékonyabban. Nagyon örülök, hogy a Telenorban az innováció iránt komolyan elkötelezett partnerre találtunk, aki felismerte a Be-novative-ben rejlő lehetőséget.”- mondta Várnagy Priszcilla, a Be-novative egyik alapítója.

be-novative2„A Telenor a nyílt innovációban hisz, így minden munkatársunk számára szeretnénk biztosítani, hogy ötleteikkel előléphessenek, és más szakértő vagy hasonlóan kreatív kollégával együtt fejlesszék ki a jövő megoldásait. Külön öröm, hogy egy hazai start-up megoldását használhatjuk, egyben bíztatunk minden vállalatot, hogy vizsgálják a hazai start-up munkáit, hiszen bármikor a Be-novative-hoz hasonló értékekre találhatnak” – mondta el Takács Zoltán a Telenor digitális szolgáltatásokért felelős vezérigazgató-helyettese.

A magyar start-up 2011-es indulása óta 5 kontinensen, több mint 100 szervezet támogatását szerezte meg. A Be-novative nem csak értékesíti alkalmazását, hanem annak hatékony felhasználásához folyamatos szakmai támogatást és partnerre-szabott tanácsadást is biztosít ügyfelei számára. A cég a díjnyertes vállalati alkalmazás mellett a közelmúltban megkezdte a nagy tömegeket megmozgató közösségi változat béta tesztelését is. Az egyének és a civilszervezetek közötti modern párbeszéd, az ötletek közös fejlesztése a civil kezdeményezések megvalósításához, társadalmi célok eléréshez járulhat hozzá.

Megosztás