Blogzine

Olcsóbb a VC Summit konferencia

2014. március 19. -én a Larus Konferenciaközpontban, keddig még olcsóbb. Nyereség, hatékonyság, fejlesztés – a pénzügyi szektor legkiválóbb szakemberei, két konferencián, de egyazon helyszínen várják a szakterület képviselőit a tavasz befektetői konferenciáján. (x)

 Blogunk az esemény médiapartnere.

honlap: http://vc.ap.hu/

 

Tavaszi csúcstalálkozó a venture capital és private equity szakmának: Információs szakadék áthidalása a venture capital cégek és a startupok között.

 

Nyereség, hatékonyság, fejlesztés – a pénzügyi szektor legkiválóbb szakemberei, két konferencián, de egyazon helyszínen várják a terület képviselőit a tavasz egyetlen független, szakmai csúcskonferenciáján.

 

A Venture Capital Summit résztvevői az ágazat vezetőivel vitathatják meg a legfrissebb stratégiákat, ismerhetik meg a legoptimálisabb megoldásokat és bővíthetik piaci kapcsolatrendszerüket. A venture capital és private equity szakmát megszólító találkozó szól mindazokhoz a startupkohoz, a banki, befektetési felsővezetőkhöz, biztosítási, ügyvédi és tanácsadói réteghez és startupokhoz, akik a legnaprakészebb információk birtokában kívánják optimalizálni területük működését.

vc-summit

A pénzügyi konferencia keretén belül a szakma legjelesebb képviselői a kávészünetek és ebéd ideje alatt kötetlen beszélgetés során is bővíthetik szakmai ismereteiket és piaci kapcsolataikat.

 

Február 18-ig Super Early Bird jegyár!

 

Jelentkezés: http://vc.ap.hu/jelentkezes

Megosztás