Blogzine

Befektetést kapott az opp.io

Első körös befektetést kapott az e-mailt leváltó, kommunikációs protokollt fejlesztő cég, az opp.io.

Az opp.io tavaly decemberben tűnt fel a nemzetközi startup szintéren, miután sikeresen bejutott a Google For Entrepreneurs által szponzorált, Global Startup Battle legjobb 15 vállalkozása közé. Nem sokkal később az alapítók – Borgulya Gergely és Bujdosó Attila -megállapodtak a Traction Tribe akcelerátor céggel, amely befektetőként segíti a cég létrejöttét, valamint a termék piacra vezetését. A cég vélhetőleg már a következő hetekben előáll az termék béta verziójával.

opp-io-logo

Az opp.io egy olyan egyszerű megoldás a mindennapi problémáinkra, hogy első látásra beleszerettünk. Az opp.io azt ígéri, hogy a végtelen e-mail folyamot strukturált feladatlistává alakítja át, ám valójában a napi rutin reménytelenségét változtatja haladássá és eredményességgé.” – mondta dr. Kádas Péter, a Traction Tribe alapítója.

Az opp.io-ról:

opp.io egy üzenetküldő szolgáltatás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egymásnak feladatokat, kéréseket vagy kérdéseket küldjenek. A szolgáltatással a felhasználók hatékonyabban kommunikálhatnak munkatársaikkal, míg a vállalatok eredményesebben szervezhetik projektjeiket és munkafolyamataikat. A szolgáltatás alapja egy saját fejlesztésű, kommunikációs nyelv (protokoll), amely a feladatok kezelését egyesíti magával az üzenetküldéssel. Hosszú távon az Opp.io célja nem kisebb, mint az e-mail leváltása az üzleti és céges kommunikációban.
http://www.opp.io

Megosztás