Blogzine

Üzlet egy kattintásra – új magyar app

Új mobilalkalmazás jelent meg a piacon, amely – alkotói szerint – felpörgeti a kkv-szektor világát!

Kihasználva okostelefonjaink mindent tudó képességét egy üzleti reggelik szervezésével foglalkozó cég kifejlesztette a BCC24 elnevezésű mobilapplikációt, amellyel egyszerre szervezhetünk üzleti találkozókat, köthetjük össze partnereinket egymással kapcsolatrendszerünkben ajánlás segítségével, illetve fejleszthetjük magunkat a folyamatosan frissülő képzési tartalmakkal. A BCC24 egyelőre android alapú, idén nyáron érkezik az applikáció IOS-termékekre is, folyamatos fejlesztések várhatóak, nemzetközi szinten is.

Bármekkora vállalkozásban gondolkodunk, pénzen kívül a másik legnagyobb tőkénk a kapcsolatrendszerünk. Ezen az alapon jött létre a BCC24 is, hiszen optimális esetben a mai vállalkozók, cégvezetők, multinacionális vállalatok vezetői legnagyobb százalékban az okostelefonjaik segítségével menedzselik életük minden mozzanatát. A teljes kapcsolatrendszer, telefonszámok, e-mail-címek, vállalkozások profilja elérhető pár kattintásra. Mint Varga Istvántól, a BCC24 applikáció megálmodójától megtudtuk, azt az ajánlási rendszert, amit már több cég sikeresen működtet itthon személyes találkozók, üzleti reggelik alkalmával, igyekeztek felgyorsítani az okostelefonok mindennapos használatára építve.

BCC24_1

„A BCC24 több hónapnyi komoly munka eredménye-kezdi Varga István. Üzleti reggeliken már láttuk, milyen hatékonyan tud működni egy-egy ajánlás, mekkora ereje van annak, hogy személyesen adunk hitelt egy partnerünknek, segítve ezzel az Ő, illetve egyúttal saját vállalkozásunk előbbre jutását. Törekedtünk rá, hogy egy egyszerű, gyors, hatékony, mindig elérhető eszközt adjunk a cégvezetők kezébe. A BCC24 cégvezetők számára fejlesztett, ingyenesen letölthető (http://bcc-hungary.hu/index) mobil alkalmazás, amely garantáltan felgyorsítja az üzletszerzést. Napi 24 órában segíti az üzleti kapcsolatépítést és az üzleti energiák gyors áramlását. Azon kívül, hogy üzleti találkozókra, képzésekre és konferenciákra biztosít bejelentkezést, a tudástárán keresztül folyamatosan frissített üzleti információkkal támogatja a cégvezetőket”- hallhatjuk az üzletembertől.

Az új mobilalkalmazás Geszti Pétert, a hazai média egyik legsikeresebb marketing szakemberét is meggyőzte: „Ismétlés a tudás anyja. Az appja pedig a BCC 24. Figyelemre méltó könnyítést jelent azoknak, akik üzleti ajánlást szeretnének. Adni és kapni. Így mindenki nyer vele.”

Bartucz László, sikeres stratégiai marketing és növekedési tanácsadó- aki vezetői tapasztalatait olyan cégeknél szerezte, mint Shell, Lapker, Est Média Group és Danubius Rádió- is elismerően nyilatkozott az újításról: „Fantasztikus! Az alkalmazáson keresztül 1 perc alatt, papír és toll nélkül adtam 4 ajánlást, azonnal összekötve a feleket. Benne van minden üzleti esemény adata, amin az adott cégvezető részt vesz, az összes tag elérhetősége, bármikor látom az ajánlásaimat, a feladataimat, anélkül, hogy bármilyen papírt használnék (az összes adat a telefonomon van, ami mindig kéznél van). Szerintem forradalmasítja az üzleti kapcsolatok keresését. Tudomásom szerint még csak hasonló más megoldás sincs a piacon”- mondja Bartucz.

A BCC24 segítségével a networking, azaz üzleti kapcsolatépítés fogalma a cégvezetők körében merőben új értelmet nyer és még nagyobb teret nyit meg üzleti kapcsolatok kiépítésében.
Annyi tudható, hogy az alkalmazás kitalálója folyamatos fejlesztéseket tervez, amit még nem szeretne a versenytársak tudomására hozni, azonban annyit elárult, ahogyan a networking rendszer, amelyhez köthető a mobilapplikáció, úgy maga a fejlesztés is nemzetközi sikerekre tör, amelyre minden esélye meg is van, hiszen a magyar innováció egyedülálló a világon.

Megosztás