We love EDMdesigner!

Világszerte több mint 10 millióan olvassák a magyar startup rendszerével készült hírleveleket.

WE LOVE EDMdesigner! –így köszönte meg a magyar alkalmazás fejlesztőinek Marco Rubio, korábbi amerikai republikánus elnökjelölt-aspiráns stábja, hogy az általuk kitalált EDMdesigner rendszer segítségével készíthette kampányleveleit. A világszerte egyre ismertebb és kedveltebb alkalmazást fejlesztő cég most bővítené csapatát.

Az EDMdesigner egy olyan alkalmazás, amelynek segítségével könnyedén lehet mobil eszközökön is mutatós, mégis jól olvasható hírleveleket, marketing célú üzeneteket készíteni. A felület segítségével szinte bármilyen e-mail elkészíthető, legyen szó klasszikus promóciós üzenetről, rendelés visszaigazolásról, vagy teljesen testreszabott ajánlatról.

A 2013-ban alakult vállalkozás alapítóinak – Pokornyik Roland, Németh Gyula és Mécs Gergely – célja, hogy megreformálják a marketing jellegű e-mailek készítésének és fogyasztásának minőségét.

Az ügyfeleik végfelhasználók – akik a weboldalon keresztül akár ingyenes is használhatják a szerkesztőt – szoftver cégek, amelyek saját rendszerükbe építik a hírlevél szerkesztőt, valamint nagy márkákkal is közvetlen kapcsolatban állnak, melyeknek dedikált email tartalomkezelő rendszert nyújtanak. 

mobil_hirlevel1

A cégnek fizető ügyfelei vannak Ausztráliától az Egyesült Államokig, az EDMdesignerrel készült hírleveleket több mint 10 millióan olvassák, bevételeinek több mint 90%-a külföldről származik, folyamatosan bővítik ügyfélkörük és a csapatot egyaránt. Céljuk, hogy egy éven belül megtízszerezzék havi fix bevételüket.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .