Blogzine

Jön a Blokklánc csúcstalálkozó

Magyarország első, teltházas blokklánc tematikára épülő szakmai platformjának tavalyi sikere életre hívta az idei tavasz kiemelkedő eseményét, a Blockchaineum 2.0 konferenciát.

Közép-Európa egyik legnagyobb blockchain eseménye teljes körű nemzetközi kitekintést ad a blokklánc technológia jelenéről és jövőjéről – négy teremben mintegy 50 előadás és workshop, 14 ország szakértője, valamint egy blokklánc verseny is várja a résztvevőket május 23-án, az Akvárium Klubban.
A tavalyi évben, közel 600 résztvevővel megvalósult Magyarország első blokklánc tematikára épülő rendezvénye. A pozitív visszajelzésekre és a technológia folyamatos térnyerésére való tekintettel májusban érkezik a folytatás, a Blockchaineum 2.0. A konferencia kibővült tartalommal és teljes nemzetközi körképpel várja a blokklánc világa iránt érdeklődő közönséget.

„A Blockchaineum 1.0 óta eltelt bő fél év alatt rengeteg újdonság látott napvilágot a blokklánc területén, a technológia felhasználási területe egyre szerteágazóbbá vált és az útnak még koránt sincs vége. Ezért nem is volt kérdés, hogy az idei évben széles nemzetközi kitekintés mellett rendezzük meg a konferencia második állomását. A világ 14 országából érkeznek hazánkba szakértők, akik bemutatják a globális trendeket és prognózisokat fogalmaznak meg a kriptovakuták és a blokklánc világára vonatkozóan” – mondta Czeglédi Tamás, a Blockchaineum 2.0 konferencia főszervezője.
Az egész napos eseményen a résztvevők négy teremben mintegy 50 előadáson, kerekasztal-beszélgetésen és workshopon vehetnek részt, melyek keretében olyan kiemelt témákat járnak körbe, mint a decentralizált internet, a kriptovaluták világa vagy a blokklánc technológia hatása a társadalomra. Teszik mindezt kiváló hazai és külföldi vezető technológiai szakemberek, véleményformálók, valamint az érintett szektorok meghatározó képviselőinek közreműködésével. Így jelen lesz többek között Raja Sharif, a FarmaTrust vezérigazgatója, Ray Youssef, a Paxful vezérigazgatója, Yagub Rahimov ICO szakértő, valamint Dylan Sharkey, az IUNGO Network elnöke is.

A Blockchaineum 2.0 teret ad az első országos blokklánc verseny, a Block Knights Contest döntőjének is. Az április elődöntőt követően kiderül, hogy a három csapat – a CarChain, a P2P Car Rental és a Minereon – közül melyik nyeri a több mint 1.000.000 forint összértékű blockchain csomagot, mely többek között tanácsadást, mentorálást és a projekt további fejlesztéséhez szükséges eszközöket tartalmaz.

www.blockchainkonferencia.hu

Megosztás