Mindjárt nyílik a Millenáris Startup Campus!

Az utolsó simításokat végzik a Millenáris Startup Campuson, amely Közép-Kelet Európa egyik legnagyobb közösségi irodájaként nyitja meg kapuit hamarosan a hazai startupok, innovatív vállalkozások, szabadúszók, valamint a velük együttműködő nagyvállalatok előtt.

Nézzük, hogy mire számíthatnak azok, akik élnének a közösségi iroda által nyújtotta lehetőségekkel!

A Millenáris Startup Campus 180 munkaasztallal, 1500 fős rendezvényteremmel, 100 fős előadóteremmel, 2 szemináriumteremmel, 24 irodával és tárgyalóval várja a hazai startup-szcéna szereplőit.

A Forbes jóvoltából exkluzív betekintést kaphatunk a júliusban debütáló irodakomplexumba, ahol a hatalmas belső terek mellett számos inspiráló, kreatív megoldás várja az érdeklődő vállalkozásokat. A közösségi irodát úszóasztalokkal, napozóágyakkal, lebegő konténerekkel és még számos hasonló innovatív ötlettel töltötték fel, az alábbiakban pedig a campus legmodernebb coworking megoldásait emeltük ki.

Némi hasonlóság mutatkozik a párizsi Station F-fel, a világ legnagyobb startupinkubátoraként tevékenykedő irodakomplexummal.

további részletek és képek itt: https://www.blog.szta.hu/juliusban-megnyilik-a-hatalmas-millenaris-startup-campus/

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .