Blogzine

Magyar startupok is jelentkezhetnek a 360 Lab Accelerator programjára

– A „360° 360 nap alatt” egy új nemzetközi ösztönző program, amelynek célja ígéretes európai technológiai projektek szakmai és pénzügyi támogatása. A program résztvevőinek 100 000 eurós növekedési tőke mellett elismert mentorok és befektetők nyújtanak szakmai segítséget.

A program célja, hogy segítsék az európai, és az amerikai piacra való belépést, és a kockázati tőkebefektetők meggyőzését. A program 2019 januárjában kezdődik, három szakaszból áll, helyszínei az ausztriai Graz és a tengerentúli San Francisco. A kezdeményezés lehetőséget biztosít a résztvevőknek, hogy a Szilícium-völgyben található CoLab44-ben dolgozzanak, a Facebook, a Google és hasonló vállalatok közvetlen közelében.

A program a marketplace, FinTech, blockchain, AI, SaaS, e-kereskedelem stb. területen működő magyar startupok számára is elérhető. A kiválasztási folyamat több fázisból áll, a pályázatokat 2018. szeptember 20. és november 18. között lehet benyújtani. December 12-én öt nagy potenciállal rendelkező startupot választanak ki, akik 2019 januárjában kezdhetik meg a programot Grazban.

Megosztás