Blogzine

Várja pályázókat a V4 Startup Force

A Design Terminal ad lendületet a régió legígéretesebb startupjainak.

Partnereivel közösen, 2019-ben is elindítja a Design Terminal az innovatív vállalkozások képzését, az üzleti kapcsolataik bővítését és globális piacra lépésük elősegítését célzó ösztöndíjprogramot.

A jelentkező V4-es startupok közül kiválasztott négy nyertes csapat – országonként egy-egy – több mint kéthetes, térítésmentes vállalkozásfejlesztésen vehet részt májusban. A régió legjobb szakemberei közreműködnek a csapatok fejlesztésében és a startupok a térség vezető nagyvállalatainak is bemutatkozhatnak. A program május 6-án, Budapesten indul, melyet 10 napos körút követ a további három visegrádi fővárosba, ahol a helyi üzleti és startup ökoszisztéma képviselőivel találkoznak a startupok. Budapest mellett, Pozsony is kiemelt szerepet kap az idei programban.

Az ösztöndíjprogram a Design Terminal vezetésével és partnerei, a cseh UP21, a lengyel MIT Enterprise Forum CEE és a szlovák CAMPUS közreműködésével, a Visegrádi Alap támogatásával valósul meg.

Jelentkezés a program honlapján 2019. március 31-ig lehetséges. A honlapon a részvétel feltételei és a programhoz kapcsolódó technikai információk is megtalálhatók.

Megosztás