Blogzine

Menő, hazai élelmiszereket az INTERSPAR polcaira!

Innovatív, egészséges és kiváló minőségű termékek nevezését várják a SPAR innovációs termékverseny szervezői. A jelentkezők közül kiválasztott legjobb húsz termék az őszi OMÉK-en megrendezésre kerülő versenyen mutatkozhat be, ahol az is eldől, hogy melyik lesz a tíz leginnovatívabb magyar élelmiszer.

A kézműves sörök, a házi készítésű lekvárok, speciális édességek, különleges üdítő italok népszerűvé válásával egyre nagyobb az igény, hogy ezeket ne csak a termelőktől vagy webshopokban vásárolhassuk meg, hanem megszokott bevásárló helyeinken is hozzájuthassunk. A nagy élelmiszer láncok kínálatába azonban egyáltalán nem egyszerű bekerülni. Ezen kíván most változtatni a SPAR.

A nemrég meghirdetett HUNGARICOOL termékinnovációs verseny azoknak kínál bemutatkozási lehetőséget, akik rendelkeznek olyan termékkel, amelyet a vásárlók annak minősége, újszerűsége, egyedisége miatt szívesen vennének le a hazai boltok polcairól.

Egész pontosan, ha van egy újszerű élelmiszeripari terméked, az most könnyen az INTERSPAR polcaira kerülhet.
Az áruházlánc augusztus 23-ig tartó pályázatának üzenete az egyediség, az újszerűség, a kiváló minőség, a kézművesség, a fenntarthatóság és a környezettudatosság. A SPAR azokat az újonnan induló vagy új termékfejlesztésekkel piacra készülő vállalkozásokat kívánja a versennyel támogatni, amelyek az innovatív termékek gyártását tűzték ki célul, de még nem rendelkeznek széleskörű piaci bevezetéssel.

A verseny döntőjébe a legjobb húsz kerül, az OMÉK-en pedig kiválasztják azt a tíz terméket vagy termékcsaládot, amely egy féléves mentorprogramot követően 2020. április 23-tól az INTERSPAR áruházak polcaira kerül majd, így a legmenőbb hazai termékeket országszerte megismerhetik a vásárlók.

A SPAR HUNGARICOOL versenyének szakmai partnere az Agrármarketing Centrum, az innovatív rendezvény lebonyolításban pedig a The Connect East Incubator, a hazai innovációs versenyek specialistája segédkezik.

A versenyre jelentkezni a hivatalos weboldalon – http://www.hungaricool.hu/ – keresztül lehet, ahol minden további, nevezéshez szükséges információ is megtalálható.

Megosztás