A debreceni kórház dolgozóit ajándékozta meg a Xeropan

Ajándék előfizetéssel fejezte ki háláját a Xeropan csapata a debreceni kórház dolgozói felé.

A 2013-ban indult angoltanuló-alkalmazás, a Xeropan CEO-ja, AlGharawi Attila és csapata több mint 600 darab PRO előfizetéssel lepte meg a debreceni kórház dolgozóit köszönetnyilvánításként az elmúlt időszakban tett fáradalmas munkájukért. “Hétköznapi ember el sem tudja képzelni, hogy milyen borzasztó és kimerítő harcban kellett az egészségügyi dolgozóknak részt venni az elmúlt másfél évben. A Xeropan minden munkatársa nevében szeretnénk meglepni a debreceni kórház dolgozóit az alkalmazásunk PRO előfizetésével, bízva abban, hogy a vírus enyhülése több szabad percet hoz majd számukra. Az előfizetésekkel szeretnénk biztosítani, hogy amennyiben szívesen töltenék szabadidejüket önfejlesztéssel, tanulással, akár már a nyaralás alatt belevághassanak a nyelvtanulásba. Ők a hétköznapi hősök, rendkívül hálásak vagyunk nekik.”- nyilatkozta AlGharawi Attila.

A Xeropan palettája hamarosan a német, a francia valamint a spanyol nyelv tanulási lehetőségével bővül majd, így négy nyelven, A1 szinttől egészen a felsőfokig, azaz C1 szintig fejleszthetik majd nyelvtudásukat az alkalmazás letöltői.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .