Blogzine

PayPal kaszinó – Magyarországon ezek a legjobbak – áttekintés a LegjobbKaszino portálról

Bár a magyar szerencsejáték-ipar 2014 óta teljesen legalizált, az országban mindössze 3 online kaszinó működik és rendelkezik engedéllyel. Ennek oka az, hogy engedély megszerzésének feltételei meglehetősen szigorúak. Például muszáj szárazföldi szerencsejáték-létesítményt nyitni az ország területén, ha valaki online tevékenységgel is szeretne foglalkozni.

Ez az intézkedés arra kényszerítette a magyar játékklubok többségét, hogy úgynevezett cross-licencek alapján működjenek. Az internetes létesítményeknek ugyanis engedélyük van a működésre, de a .hu domain zóna zárva van előttük. Ide tartoznak azok a kaszinók, amelyek megállapodást kötöttek a PayPal-lal.

A LegjobbKaszino platform kifejezetten szerencsejáték kedvelőknek készült.

Ez Magyarország legjobb biztonságos online kaszinóknak szentelt oldala, ahol rendszeresen közzétesznek internetes kaszinó értékeléseket. Tolnai Tibor, a weboldal szerzője, a szerencsejáték-ipar tapasztalt szakértője. Ő rendszeresen ajánlásokat tesz közzé a népszerű fizetési módszerekkel rendelkező szerencsejáték platform kiválasztásához; legutóbb 2021 augusztusában a fenti weboldalon megjelent a legjobb PayPal kaszinókat tartalmazó értékelés.

Rövid információ a PayPal fizetési rendszerről

PayPal – mint sokan tudják – egy nemzetközi fizetési szolgáltatás, amely lehetővé teszi, hogy a világ bármely részében vásároljon az interneten. Az első sikeres pénzátutalások 2000-ben történtek. 2 évvel később a fizetési rendszert a világhírű eBay márka szerezte meg.

A PayPal rendszert az emberek százmilliói használják. E pénzügyi megoldás képességei lehetővé teszik az online áruházakban és különböző platformokon vásárlást. Tolnai Tibor főszerkesztő az alábbiakban egyenként kiemelte a fizetőeszköz előnyeit a magyar szerencsejátékosok számára:

1. Magas szintű biztonság. Az ügyfeleknek nem kell megadni bankkártyájuk adatait egy (sokszeor ismeretlen) online intézménynek, entitásnak.

2. Egyszerűsített, gyors regisztráció. A szolgáltatás használatához elegendő megadni egy felhasználónév/jelszó kombinációt, és hozzáadni egy bankkártyát.

3. A befizetett pénzeszközök után visszatérítési garancia van. Ha az áru nem jutott el a címzetthez, vagy a szolgáltatás nem megfelelő minőségű volt, a pénzt teljes egészében visszatérítik az ügyfélnek!

Így hát a fizetési rendszer népszerű a magyarországi virtuális kaszinók körében is.

A játékosok számára kényelmes, mind a befizetésekhez, mind a kifizetésekhez. A tranzakciókat gyorsan és teljesen biztonságosan dolgozzák fel.

A PayPal mechanizmusa pedig meglehetősen egyszerű: a játékosok regisztrálnak egy számlát a fizetési szolgáltatásban, hozzákötnek egy VISA vagy MasterCard bankkártyát. Pénz átutaláskor megterhelik a kártyaszámlát, és ugyanígy visszaküldik az egyenlegre, amikor az összeget kiutalják.

A szolgáltatás fő feladata az ügyfelek biztonságának garantálása. A fizetési rendszer csak megbízható szerencsejáték oldalakkal működik együtt, magas minősítéssel, pozitív véleményekkel a népszerű Reddit és AskGamblers platformokon, késedelem nélküli fizetésekkel.

Ha egy szerencsejáték létesítmény jól bevált, a megbízható eladók listájára kerül.

Magyar PayPal-t támogató kaszinók, értékelés

2021 augusztusában Tolnai Tibor megosztotta a PayPal megbízható online casinok értékelését, melyek magyar játékosok számára is elérhetők. A virtuális kaszinók elemzése fő mutatóik szerinti lekérdezésen alapul. A lista csak a legmegbízhatóbb szerencsejáték létesítményeket tartalmazza, amelyek garantálják a felhasználói adatok biztonságát és az időszerű nyeremények megszerzését.

A top öt közé tartozik:

• Nomini;

• 20 tét;

• 22 tét;

• Unibet;

• Energia.

Mindegyik szerencsejáték oldal kellően bőkezű üdvözlő bónuszt kínál, többek közt ingyenes, illetve valódi pénzes játékot. A legtöbb online kaszinó egy kényelmes mobilalkalmazással rendelkezik, amely könnyen telepíthető Android és iOS rendszerekkel rendelkező eszközökre.

Miképpen választjuk egy jó játékplatformot: tippek Tolnai Tibortól

A LegjobbKaszino szerzője azt tanácsolja, hogy a virtuális klub kiválasztásakor ne csak a PayPal támogatására figyeljenek. Más tényezők szintén nagyon fontos szerepet játszanak:

1. A tevékenységre vonatkozó engedély rendelkezésre állása. Biztonságosnak tekinthető az a szerencsejáték honlap, amely legalább egy magyar vagy nemzetközi szabályozó engedélyével rendelkezik. Például SZF, Málta vagy Curacao.

2. Kiváló minőségű és bevált szoftver. A megbízható online klubok csak eredeti emulátorokat kínálnak a vezető szolgáltatóktól — Playtech, Microgaming, Yggdrasil, Booongo, NetEnt stb. A nyerőgépeket lehetetlen feltörni és a véletlenszám-generátort befolyásolni sem sikerül. A véletlenszám-generátort független laboratóriumok rendszeresen tesztelik. A legmegbízhatóbb közülük az iTechLabs, az eCOGRA.

3. Szórakozás széles választéka. A tisztességes szerencsejáték létesítmények óriási számú játékot kínálnak különböző kategóriákban: nyerőgépek, rulett, póker, Live, blackjack, baccarat. A fogadóknak van egy sportfogadási rész.

4. A helyi pénznem támogatása. Olyan online intézményt kell kiválasztani, amely elfogadja a magyar forintot: így a felhasználók nem fizetnek az átváltásért.

5. Motivációs politika. A legtöbb játékost vonzzák az üdvözlő bónuszok, pénz a regisztrációhoz, az ingyenes pörgetések és a cashback. Minden ösztönző azonban bizonyos tétrakási feltételekkel jár. Javasoljuk, hogy az aktiválás előtt ismerkedjen meg velük.

6. A pozitív visszajelzések többsége. Előnyben kell részesíteni azokat a virtuális klubokat, amelyek jó hírnévvel rendelkeznek. Általában a játékosok pozitív megjegyzéseket hagynak az ilyen online kaszinókról.

Ne pazarolja az idejét a legjobb online hely keresésére! Használja ki Tolnai Tibor által javasolt értékelést, mivel a magyar szerencsejátékosok számára legfontosabb sajátosságok alapján volt összeállítva.

(x)

Megosztás