Címke: Innovmatch

Szóljon hozzá most!

Itt vagy!? A legjobb hazai alkalmazásokat keresi az Innovmatch verseny

Újabb forduló nyílt meg az SAP-Techstars innovációs versenyén: a vállalati problémák megoldása után immár saját ötlettel és projekttel is lehet nevezni a közel 4,7 millió forintos összdíjazású, innovációs megmérettetésre.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Itt a tuti belépő a nagyvállalati ügyfelekhez!

Most induló, vagy fiatal hazai, innovatív vállalkozások tömegének jelent kihívást, hogy miként kerülhetnek ötleteikkel, megoldásaikkal a nagyvállalatok látókörébe. Ezen belépő megszerzésében segíthet most az SAP szoftvercég programja.

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Ötletelj az SAP-val 15 ezer euróért!

Egy friss, új szemléletű kezdeményezést hirdetett meg idén újra az SAP. Egész szeptemberben várják azon jelentkezőket, akiknek öt, előre meghatározott üzleti problémát kell, legkésőbb október 16-áig megoldaniuk. A verseny egyik ötletgazdájával, Vlad Stanescu-val beszélgettünk a verseny folyamatáról, a nevezés részleteiről. Folytatódik….

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Big Data, üzleti intelligencia – hatalmas esély a Techstars és az SAP révén!

Arató Márk, az SAP Hungary Kft. kommunikációs vezetője mesél az ősz egyik legizgalmasabb innovációs versenyének részleteiről és a pályázó cégekre váró remek üzleti lehetőségekről. Ön már jelentkezett a workshopra vagy a versenyre!?

Kategória: Blogzine
Szóljon hozzá most!

Építs big datát SAP felhőplatformra a Techstars-al!

4,6 millió forintos (15 ezer eurós) összdíjazású, kétfordulós régiós innovációs versenyt hirdet az SAP, a világhírű Techstars accelerátorral közösen. A résztvevőknek direkt ügyfélszerzésre nyílik esélyük, mert nagyvállalatok létező problémáit kell megoldani az első fordulóban, október közepéig. Augusztus 30-án, egy workshoppal … Folytatódik….

Kategória: Blogzine