Címke: Szofia

Szóljon hozzá most!

Innovátorok: írány a szófiai Webit – ingyen!

(angol felhívás jön, sorry) Webit invites all Hungarian startups to apply for free and if selected to receive free expo booth and free Festival tickets (up to 3 per startup). We are searching to endorse the Europe 500 top startups.

Kategória: Blogzine, Kiemelt
1 hozzászólás

Get in the Ring! – a legjobbakat keresi

A Get In The Ring! a világ legjobb startupját keresi! – Van egy startupod? Vagy elképesztően jó a vállalkozás indító ötleted? Most itt a lehetőség, szállj be a ringbe, küzdj meg a versenytársakkal, nyerd meg magadnak a befektetőket és az akár 1 … Folytatódik….

Kategória: Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

Webit: 5000 résztvevő, két magyar díjazott

Negyvenöt ország több mint 5000 szakértője és menedzsere vett részt a Szófiában október 26-án és 27-én megrendezett, Webit 2011 néven futó innovációs seregszemlén. Díjat kapott többek közt a Harc a Bébikért humanitárius program, e mellett egy magyar iPad-es magazin, valamint … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Külföld, Riportok
Szóljon hozzá most!

Webit konferencia lesz Szófiában

Jövő héten nem kevesebb, mint 5000 látogatót várnak mintegy 40 országból Szófiába, az október 26-27. közötti Webit 2011 mega-konferenciára. Az esemény a hazai Internet Hungary és Média Hungary események még nagyobbra nőtt változata.

Kategória: Blogzine, Külföld, Piaci füles