Címke: Webit

Szóljon hozzá most!

Innovátorok: írány a szófiai Webit – ingyen!

(angol felhívás jön, sorry) Webit invites all Hungarian startups to apply for free and if selected to receive free expo booth and free Festival tickets (up to 3 per startup). We are searching to endorse the Europe 500 top startups.

Kategória: Blogzine, Kiemelt
Szóljon hozzá most!

WoW! Magyar start-up-ok – 2. rész

Sok fotót kaptunk az 1. rész után. És közreadjuk. Mert az elmúlt héten több start-up vett részt a Webit-en. Íme: Analogy, magyar cég és egy furcsa focis örület, a TEQBALL! (= 100% magyar!)

Kategória: Külföld
4 hozzászólás

Kik ők?! – RoboPhone

Nos tök jó dolog a Facebook! Mert kiderül, hogy a hivatalos emberek hol és mivel roadshow-znak külföldön rólunk! És ez nem a hivatalos helyekről derül ki, hanem egy új start-up oldaláról!  Nézzétek csak! Kik ők?

Kategória: Hazai pálya
Szóljon hozzá most!

A Tresorit elindult a Webit-en

A hazai fejlesztésű Dropbox vetélytárs több száz jelentkezővel versenyez a közönség-szavazatokért a hatalmas isztambuli konferencia előkészítő kampányában.

Kategória: Blogzine
1 hozzászólás

Bejelentették a Webit StartUp Challenge döntőseit Isztambulban.

Sajnos magyar cég nem jutott a döntőbe, de sok érdekes projekt érkezett a fél világból.

Kategória: Blogzine, Külföld, Piaci füles
Szóljon hozzá most!

Isztambuli startup verseny

2012 egyik legnagyobb technológiai konferenciája a Webit Congress. Az isztambuli eseményen a Google és a Nokia vezetői mellett a startupoké a főszerep.

Kategória: Blogzine, Piaci füles
Szóljon hozzá most!

Webit: 5000 résztvevő, két magyar díjazott

Negyvenöt ország több mint 5000 szakértője és menedzsere vett részt a Szófiában október 26-án és 27-én megrendezett, Webit 2011 néven futó innovációs seregszemlén. Díjat kapott többek közt a Harc a Bébikért humanitárius program, e mellett egy magyar iPad-es magazin, valamint … Folytatódik….

Kategória: Blogzine, Külföld, Riportok
Szóljon hozzá most!

Webit konferencia lesz Szófiában

Jövő héten nem kevesebb, mint 5000 látogatót várnak mintegy 40 országból Szófiába, az október 26-27. közötti Webit 2011 mega-konferenciára. Az esemény a hazai Internet Hungary és Média Hungary események még nagyobbra nőtt változata.

Kategória: Blogzine, Külföld, Piaci füles