Hazai pálya

Üzleti tervet a mesterektől!

Oliver barátunk hívta fel a figyelmet új kurzusára, amely hiánypótló és minden jövőbeli startuppernek kötelező! Az elsősorban kockázati tőkebevonást kereső startup és early stage vállalkozások üzleti tervezésével foglalkozó MyConcept Kft. idén októbertől minden hónapban workshop-ot szervez üzleti tervezés témában. Íme az első okt. 28-i esemény!

A MyConcept Üzleti Terv Workshop rendezvényein, mindig sokakat foglalkoztató témák kerülnek terítékre, amelyek mind a hazai, mind a nemzetközi tapasztalatok alapján kiemelt jelentőséggel bírnak a startup-ok számára. A témák feldolgozása során fő szempont volt a gyakorlati megközelítőség és a felhasználhatóság.

Képernyőfotó 2014-10-14 - 21.50.22

Az első Workshop október 28-án 18 órakor lesz a Design Terminálban, ahol szervezők elárulják az 5 legfontosabb okot, amiért előbb-utóbb biztos szükség van valamilyen üzleti tervre. A résztvevők megismerhetik a különböző üzleti tervek fajtáit, sajátosságait, illetve azt, hogy mikor, milyen anyagra van szükség. Emellett láthatnak tipikus rossz és jó megoldásokat és megismerkedhetnek az üzleti tervekhez kapcsolódó nemzetközi elvárásokkal, valamint a legújabb trendekkel is.

Az eseménysorozat következő rendezvénye novemberben kerül megrendezésre, témája nem sokára a Workshop Facebook oldalán (https://www.facebook.com/Myconcept.hu/events?ref=page_internal), vagy a MyConcept honlapján (http://myconcept.hu/workshop/ ) található meg, ahol egyúttal jelentkezni is lehet.

 

Időpont: 2014. október 28. 18:00

helyszín: Design Terminál

 

Belépés: ingyenes

Jelentkezés (max. 100 fő): https://www.facebook.com/events/1478138599131356/

 

 

Támogatók / Partnerek:

 

Design Terminal, FIVOSZ, Üzletitervképzés.hu, Insiderblog.hu

Megosztás