BlogzineHazai pálya

Uniós támogatással újul meg az SAP Business Suite alkalmazás

Az SAP Hungary Kft. 474 millió forintos támogatást nyert el az SAP Business Suite alkalmazás komplex technológiai és funkcionális megújítására az Új Széchenyi Terv keretében. A közel kétéves projekt összköltségvetése meghaladja az 1,8 milliárd forintot.

***

uj-szechenyi-terv

A fejlesztés az SAP Business Suite informatikai rendszer komplex megújítását célozza, melynek segítségével a vállalatok jobban tudják menedzselni üzleti folyamataikat. A projekt lényeges eleme a felhasználó-orientált szemléletmód, melynek során a cég folyamatosan felméri a piaci igényeket, és azok alapján fejleszti ki az üzleti alkalmazáscsomag egyes elemeit. Az új alkalmazások teljesen megújult kezelőfelülettel és funkciókkal (pl. analitika képességek) fognak rendelkezni, optimális kezelőfelületet biztosítva a professzionális és alkalmi felhasználók számára, egyben elérhetőek lesznek többféle eszközről. A kezelőfelület megújításának központi eleme a felhasználói élmény megteremtése, javítása pl. az ún. side-panel technológián, HTML 5 interfészeken és 3D-ben történő vizualizáción keresztül.

 

A projekt keretében zajlik a kapcsolódó mobil alkalmazások definiálása, tervezése, megvalósítása is. Ezen túlmenően egy, a mobil üzleti alkalmazások fejlesztésének gyorsítását és egyszerűsítését, valamint ügyfél-oldali testreszabhatóságát megvalósító keretrendszer kialakítása szintén megtörténik. A munkák lefedik az ún. receptfejlesztési alkalmazást is, mellyel a cég egyes ágazatok számára tud informatikai támogatáson alapuló termékfejlesztési forgatókönyvet átadni.

 

A feladat a szoftvercég budapesti fejlesztőközpontjában zajlik. A projekt megvalósításának tervezett befejezése 2013. dec. 31.

 

magyarorszag_megujul

Kapcsolat:

Arató Márk, SAP Hungary Kft., kommunikáció, mark.arato@sap.com 06 70 389 35 49.

Megosztás

One thought on “Uniós támogatással újul meg az SAP Business Suite alkalmazás

Comments are closed.