Blogzine

(Nem)csak egy magyar fotós startup (videó)

Jelentősen egyszerűsítheti a profi és az amatőr-fotósok fáradságos képválogatási munkáját László Tamás (Genio Studio) rövidesen megjelenő applikáció-családja – derül ki a Figyelo.hu videótudósításából.

Mi köze van az akkumulátoroknak és az autógumiknak egy, a világot meghódítani szándékozó, zseniálisnak tűnő, fotós applikációkhoz? Elsőre semmi. Ami a két távoli területet összeköti az László Tamás személye. A 33 éves vállalkozó igazi entrepreneur, a szó jó értelmében. „Szüleim segítségével Magyarország legjobb iskoláiba járhattam, így az IBS keretein belül működő Oxford Brooks Egyetem budapesti programján tanulhattam, illetve a CEU BusinesSchool MBA képzését végezhettem el” – meséli László Tamás.

genio-video

Szerinte a nyolc-tíz éve szerzett tudása is elavultnak számít ma már, így szabadidejében szívesen hallgatja befutott amerikai vállalkozók híres kinti egyetemeken felvett beszédeit, óráit podcastok formájában. Jelszava pedig a kreativitás.

 

A Geino csapatát és a startup szemléletet is megismerheti a fenti képre vagy erre a linkre  kattintva, a videótudósításból.

Vagy itt:

Genio Studio

 

 

 

Megosztás