Blogzine

Startup program Hamburgban

Founder Insitut az Elba-parton

A hamburgi  „Founder Institute”  új program elindítását tervezi, előtte azonban fel kívánja mérni a potenciális résztvevői kört egy adatkérő lap kitöltésén keresztül.

A „Founder Institute” egy startup inkubátor és globális kapcsolatépítő hálózat, mely segíti a vállalkozásokat abban, hogy sikeres és hosszú távon életképes technológiaorientált cégeket hozzanak létre. Négy és fél éves működése alatt az intézet 1017 cég elindítását segítette, 55 országban, hat kontinensen, s ezáltal a világ egyik legnagyobb startup inkubátorává vált.

A tervezett négyhónapos részmunkaidős programban meglévő és reménybeli cégalapítóknak lehetőségük van „álomcégük” elindítására szakértői támogatással, tapasztalt startup vezetők segítségével, s közben a napi munkájukat sem kell feladniuk.

A szemeszter programja az amerikai Szilícium-völgy bevált gyakorlatain alapul és minden kurzust az intézet 2500 mentorának egyike vezet, akik maguk is startup alapítók.

Kinek a jelentkezését várják?

Mindenkiét, aki tervezi technológiaorientált cég elindítását.

Korai jelentkezési határidő: 2014. 03.30.

Végső jelentkezési határidő: 2014.04. 27

A szemeszter időpontja : 2014.05.07. – 2014.-08.1.

Mi várható a kérdőív kitöltése után?

Az érdeklődést felmérő űrlap nem garantálja a szemeszter elindítását. Ha létrejön a kritikus tömeg, a céget értesítik emailen keresztül a programról és felajánlják a „Predictive Admissions Test” ingyenes kitöltését a jelentkezés véglegesítéséhez. A kérdőív beküldése nem jelent elkötelezettséget.

A program elindítását további országokban is tervezik. A lista itt érhető el: http://fi.co/contents/enrolling#

További információk a céggel, a programmal és annak költségeivel kapcsolatban itt találhatóak:

http://fi.co/about#

Megosztás