Blogzine

Pécsi start-up a tanulási technológiák olimpiájának döntőjében

A pécsi Games for Business Kft. tanulási platformját beválasztották a Learning Technologies Awards döntőjébe.

A Learning Technologies Awards a nemzetközi tanulástechnológiai iparág legrangosabb díja. A verseny célja, hogy számos kategóriában ismerje el a kiemelkedő tanulással kapcsolatos technológiai megoldásokat. A Learning Technologies Awards versenyére idén több mint 15 ország 200-at is meghaladó számú pályázata érkezett. A rangos mezőnyben megtaláljuk többek között a BBC Academy-t, a PwC-t, a Harvard Business Publishing-et és az Oxford University Press-t.

A Games for Business tanulási folyamatok és technológiák vizsgálatát, valamint fejlesztését helyezte tevékenységének fókuszába. Az általa kidolgozott játékosított (gamification) folyamatokra épülő módszertant és a hozzá fejlesztett online platformot olyan nagyvállalatok használták sikerrel különböző tevékenységeik – munkáltatói imázs építése, tréningek, vagy vállalati kultúra formálása – támogatására mint pl. a német SAP, az HBO Europe és a BP.

A pályázók munkáit egy több mint 40 tagból álló zsűri vizsgálta meg. A versenyzők megoldásait a beküldött anyagok mellett egy videó-interjús prezentáció alapján értékelték és hozták meg a végső döntést. Az eredmények kihirdetésére ünnepélyes keretek között, 2016. november 30-án, Londonban kerül sor.

Megosztás