BlogzineHazai pálya

Befektetők előtt bizonyíthatnak a Start-up verseny döntősei

Az IVSZ által meghirdetett versenyre még két hétig lehet jelentkezni!

Idén áprilisban első alkalommal rendezi meg az IVSZ (Informatikai, Távközlési és Elektronikai Vállalkozások Szövetsége) Start-up konferenciáját és a hozzá kapcsolódó versenyt azzal a céllal, hogy lehetőséget kínáljon az ígéretes magyar induló vállalkozásoknak egy komoly szakmai bizottság előtti bemutatkozásra.

A megmérettetés során a jelentkezők közül előzetesen kiválasztott öt start-up cég vagy projekt mutatkozhat be a vállalkozókból, befektetőkből és fejlesztőkből álló bizottság előtt, az áprilisi konferencián. A nyertes bekerül az IVSZ Mentor programjába is és tapasztalt szakemberek segítik vállalkozásuk további fejlődését.

ivsz startup verseny

A versenyre a kitöltött prezentációs anyaggal lehet jelentkezni 2013. március 10-én éjfélig. Az pályázatokat a startupverseny@ivsz.hu címre kell küldeni, ha a jelentkező bemutatkozó videóval is rendelkezik, akkor egy YouTube-os elérési linkre is szüksége lesz a bizottságnak. A pályázat benyújtása és a rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes jelentkezéshez kötött.

A zsűri tagjai: Bruckner Zoltán (Primus Capital), Brückner Gergely (Figyelő), Józsa Szabolcs (CIT, szakmai szervezőpartner), Szőke Márton (aktív befektető, angel investor) és Vinnai Balázs (IND Group)

A verseny pályázati anyaga letölthető:

http://ivsz.hu/hu/~/media/Files/Start-up-2013/startup_konf_versenyreg_2013

A konferencia programja:

http://ivsz.hu/hu/hirek-es-esemenyek/esemenyek/esemenynaptar/ivsz-rendezvenyek/2013/04/start-it-up

Eseménynaptárunkban is megatlálható az esemény:

https://insiderblog.hu/event/ivsz-start-up-konferencia/

Megosztás